Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR HOO-A
Povratak na članak

Mateša: Mi ne lažiramo, a Vlašić omalovažava druge

- Po pravilniku Hrvatskoga olimpijskog odbora, olimpijsko srebro vrijedi koliko i zlato na svjetskom prvenstvu - objašnjava Čop.

Komentari 13

CP
copy paste
15:28 02.01.2011.

ego trip je gadna stvar.

VL
1O
1st-opinion
12:25 02.01.2011.

Matesa stari korumpirani prefriganec

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
12:52 02.01.2011.

matesa stari olimpijski reprezentativac !!!!, koooliko je taj covjek osvajao medalja.!!!!!, poznat je u cijelom svijetu po svojim sportskim rezultatima, sirom svijeta djeca u skolama uce o matesinim velikim sportskim rezultatima.jooooooj zivote !!!!

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
13:45 02.01.2011.

Mateša i ostali su zaboravili da 2010. nije bilo olimpijade,a biralo se trenera godine,dok je Blanka osvojila evrpsko i svjetsko zlato,pa prema tome je Joško Vlašić ispred Kostelića

VL
OB
-obrisani-
14:07 02.01.2011.

Istina je da me Vlašić ponekad iritira sa svojim egom,ali ovaj put mi se čini je u pravu ! Mislim da je ipak Blankina medalja za mikrone ipak ispred sjajnog Ivice Kostelića iako je meni to teško uspoređivati jer see radi o dva velikana hrvatskog sporta. Mateša je najveći uspjeh postigao sa svoja četiri promašena braka ! Tu mu malo tko može parirati i tu je on zasigurno velikan hrvatskog sporta.

VL
OB
-obrisani-
14:08 02.01.2011.

Eh da,zaboravioh dodati da se Mateša već dugo nije ženio ! LOL :-)

VL
LU
lucas
15:16 02.01.2011.

Ono što cijeli svijet vidi, cijeni i prizna , jadac koji je bio član komunističko-fašističke -zločinačke partije, kojemu je mjesto u Remetincu , ponižava svjetsku sportašicu broj 1 i njenog trenera. Cijenim I. i A. Kostelića, jer ljudi su sportska svjetska vrijednost, ali ova 2010. je bila godina Vlašićevih.

VL
BS
Berekin ST
18:13 02.01.2011.

Htio sam u svom komentaru opet dat splitsku stranu ali citajuci komentare vidin da su me svi preduhitrili... blanka moze bit proglasena za najbolju svjetsku atleticarku i sportasicu ali matesi ne moze u hrvatski vrh... objektivno nema sto. Usput za mi je sta su se u cilu pricu upleli dva hrvatska sportasa koji su nas zaduzili za nesto najvrijednije, ponosom zbog toga sta smo hrvati. gledajuci istim mjerilima, predsjednici hrvatskih sportskih saveza mi upravo cine suprotno, matesa i markovic mi cine da se najradije odselim u laponiju i glumim djeda mraza samo da budem sto dalje od hrvatske kakvom je oni prezentiraju, korupcionaske i mafijaske hobotnice. gadljive ka sta su i sami.

VL
CH
chemica
21:56 02.01.2011.

Na žalost, takvi kao Mateša su dvije tisućite ostali na slobodi. Uništili su nam domovinu, a sada se još imaju obraza javljati. Da je kao premijer napravio bar upola toliko dobra kao Vlašić...ma desetinu, ne bih reče rekel. Još jedna Sranjina štetočina koja neće platiti za zločine nad vlastitim narodom. Dr. Ivo će dobiti račun za sve zlo koje su njegovi napravili od devedesete naovamo, a ništarije će i nadalje pljuvati po poštenim ljudima.

VL
SA
SI aka SI
22:51 02.01.2011.

ovo nije priča o Flaku ili Mateši, ovo nije sukob Zagreba i Splita, jer radi se o hrvatskim trenerima i hrvatskim sportašima na koje je svaki normalni Hrvat ponosan i čijim uspjesima se svatko normalan veseli. Sportaš godine je zasluženo Kostelić, sportašica godine također zasluženo Blanka, a za trenera godine je bila najjača konkurencija. Osim Vlašića, Gipsu su konkurenti bili i neki kojih se Joško nije ni sjetio- Rudić koji je osvojio sa reprezentacijom evropsko zlato a koje je imalo posebnu čar jer je osvojeno pred domaćom publikom i Bralić koji je veslače doveo do svjetskog zlata. U foto-finišu je pobjedio Gips koji je doveo Ivicu do dvije olimpijske medalje u super jakoj konkurenciji. Šteta je da Joško ovakvim pismima sumnja u poštivanje Blankinih uspjeha, jer to apsolutno nitko nije ni pokušao učiniti, ona je uz sva priznanja na svjetskom nivou dobila i nagradu za hrvatsku sportašicu godine- očekivano i zasluženo. Nekorektno je da podcjenjuje ostale i nekorektno je da zaboravlja Marinovića i nekorektno je da predbacuje da se ne nagrađivanjem njega kao trenera godine zapravo omalovažava Blankine uspjehe što nikako nije slučaj. Da ni njegovo pismo nije slučajno, dokaz je identična prepiska iz 2007(http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=3856) gdje je na isti način omalovažio Rudića kojeg zapravo strašno cijeni, nikako ne želi podcijeniti, nego ga smatra zajedno sa sobom \"kolateralnom žrtvom\" zavjernika. Rudića zapravo sažaljeva što je proglašen trenerom godine od nekompetentne komisije i samim tim postao je žrtva iste, jer po članku 1, stavak 2 pravilnika HOO-a, kriterij je najbolji plasman ili rezultat u konkretnoj godini. A tu smo došli do toga da Vlašić u pismu falsificira Rudićeve rezultate. Naime, omaškom mu se desila jedna mala greškica koja dokazuje da Rudić nije proglašen trenerom godine zato jer ima veći k****, nego možda ipak zato jer je s reprezentacijom postao prvak svijeta u Melbourneu, što je Joško zaboravio spomenuti u obračanju naciji i HOO-u. Kao i prošli tjedan, on nikoga ne želi podcijeniti, samo ga je smetalo falsificiranje i činjenica da on jednostavno najbolji, nije kao takav opće priznat

VL
SA
SI aka SI
22:59 02.01.2011.

joker 3, ako si početkom 2010 hibernirao ili u međuvremenu proživio neko traumatsko iskustvo s posljedicama amnezije, ukucaj u google \"zimske olimpijske igre 2010\", pa vidi da li ćeš možda ipak nešto pronaći

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
11:45 03.01.2011.

mateeeeeša odlaaaaaaaaazi !!!!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:10 03.01.2011.

ne pljuje vlasic po hho-u zbog blanke (ona je dobila svoju zasluzenu titulu sportasice godine), nego zbog sebe.......vrlo nekorektan potez s tim pismom o nekakvom laziranju, ali ko sta je spomenul SI, medju trenerima je bilo jos kandidata iza kojih stoje veliki rezultati....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.