Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio na prozivanja

Materazzi: Schweini, začepi!

'24.11.2010, Giuseppe Meazza Stadion, Mailand, ITA, UEFA CL, Inter Mailand vs Twente Enschede, im Bild Marco Materazzi (Inter) Inter Twente 1-0 - UEFA Champions League 2010-2011 Stadio Giuseppe Meazza
'nph / EXPA'
17.03.2011.
u 14:41

Stoper talijanskog Intera Marco Materazzi nije dugo šutio nakon što ga je Bayernov nogometaš Bastian Schweinsteiger prozvao za uvrede i provokacije.

– Sramota je da je upravo on dva tjedna govorio samo o Interu i da slijedi osveta za finale Lige prvaka te da je čuo samo za igrače Milana... Ako je netko provocirao, onda je to bio on – branio se Materazzi.

Talijanski nogometaš ipak je otkrio što je rekao Schweinsteigeru.

– Samo sam ga upozorio da ne slavi prije posljednjeg sučeva zvižduka. Eto, to mu se obilo o glavu – zaključio je "svetac" iz milanskog Intera.

Komentara 1

KR
krekavac
17:09 17.03.2011.

Oni je krnčić tako odvratan:) Pazza Inter amala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije