Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast

Mateo Kovačić u Interu će nositi dres s brojem deset!

Kovačić na naslovnici Gazzette
Kovačić na naslovnici Gazzette
31.01.2013.
u 13:32

Umjesto Kovačićeve, na naslovnicu je Gazzetta stavila fotografiju Arijana Ademija

Transfer Matea Kovačića u milanski Inter glavna je tema u Hrvatskoj, ali i u Italiji. Talijanska Gazzetta donosi veliku priču o Kovačiću, ali zanimljivo je da je stavila pogrešnu fotografiju. Naime, umjesto Kovačićeve, na naslovnicu je stavila fotografiju Arijana Ademija.

Međutim, ono što je u cijeloj priči još zanimljivije jest to da u tekstu piše da će mladi hrvatski nogometaš dobiti veliku čast te da će dobiti dres s brojem deset, što znači da od njega očekuju da bude glavni razigravač momčadi.

>>>Gazzetta: Kovačić je kapacitet da ispiše povijest Intera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije