Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljna ponuda

Kovačić će napustiti Real i pridružiti se Hrvatima u europskom velikanu

Mateo Kovačić
Foto: Gtres/Pixsell
1/5
05.08.2017.
u 08:58

Odlične igre Realova veznjaka na turneji po Americi očito nisu prošle nezapaženo...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ovog ljeta postao je 'tražena roba' na nogometnom tržištu. A iako mu je trener Reala Zinedine Zidane obećao veću minutažu sljedeće sezone španjolski mediji stalno izvještavaju o interesu brojnih europskih klubova za našim veznjakom te navode kako bi Kovačić mogao napustiti Madrid u potrazi za momčadi u kojoj će biti stožerni igrač.

Dovodili su ga tako u vezu s Tottenhamom, Arsenalom, Manchester Unitedom i njegovim bivšim klubom - Interom.

Odlične igre Realova veznjaka na turneji po Americi očito nisu prošle nezapaženo pa se prema pisanju Corriere dello Sporta u igru uključio još jedan velikan - Juventus. Nema sumnje kako je Mateo oduševio brojne skaute u Miamiju tijekom nedavnog ogleda s Barcelonom kad je bio strijelac, asistent te je gledateljima priuštio i brojne čarobne poteze.

Poznato je kako je Stara dama u potrazi za veznjacima, a Real je navodno spreman Kovačića pustiti na jednogodišnju posudbu. Juve bi potom imao mogućnost otkupa za 25 milijuna eura.

Hoće li se Mateo pridružiti sunarodnjacima Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci te tako stvoriti hrvatsku koloniju u Torinu ostaje za vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije