Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O LAMPARDU I POTTERU

Mateo Kovačić o smjeni trenera u Chelseaju: Lakše je promijeniti trenera nego 30 igrača

Chelsea je u 8. kolu Premiershipa svladao Sheffield 4:1, a asistenciju je upisao Mateo Kova?i?
Ben Stansall/PRESS ASSOCIATION
07.04.2023.
u 19:23

- Ovo je tek prvi dan, vidjet ćemo što će od nas tražiti i kako ćemo se pripremati. Teško je sada reći što će se dogoditi, ali vratio se i želi najbolje za klub - rekao je Kovačić.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić govorio je o situaciji u Chelseaju, otkazu koji je dobio trener Graham Potter i njegovu nasljedniku Franku Lampardu.

- Moramo biti iskreni i reći kako je lakše dati otkaz treneru nego zamijeniti 30 igrača. No i mi moramo biti bolji - izjavio je hrvatski reprezentativac za Sky Sports.

Podsjetimo, Potter je prošle godine zamijenio Thomasa Tuchela, no smijenjen je nakon sedam mjeseci. Chelsea, koji drži 11. mjesto Premier lige te će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Real Madrida, do kraja sezone vodit će Lampard.

- Moramo se zahvaliti Potteru, koji je obavio dobar posao. No nije mu bilo lako s obzirom na sve promjene koje su se dogodile - istaknuo je Kovačić.

Lampardu, inače igračkoj legendi Chelseaja, to će biti drugi mandat na klupi 'plavaca' nakon što ih je vodio između 2019. i 2021. godine.

- Znamo Lamparda, bio nam je trener, tako da je dobra vijest što se vratio i što će pokušati promijeniti našu sezonu koja nije bila dobra. Imali smo kratak sastanak. Objasnio nam je što želi i koji mu je cilj do kraja sezone - rekao je Kovačić, te dodao:

- Čekaju nas dvije prekrasne utakmice s Real Madridom, što znači da možemo na dobar način završiti sezonu. Smireno je došao s idejom o tome što od nas očekuje. No ovo je tek prvi dan, vidjet ćemo što će od nas tražiti i kako ćemo se pripremati. Teško je sada reći što će se dogoditi, ali vratio se i želi najbolje za klub - zaključio je Kovačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije