Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIDE SANTON:

Mateo Kovačić je talentiran, ima što treba da bi postao svjetska klasa

'Inter Milan\'s Mateo Kovacic (L) fights for the ball with Tottenham Hotspur\'s Mousa Dembele during their Europa League soccer match at the San Siro stadium in Milan March 14, 2013. REUTERS/Alessandr
'ALESSANDRO GAROFALO'
22.02.2015.
u 13:21

- Njegovo vrijeme će doći, vjerujte mi - rekao je Santon.

Interov branič Davide Santon smatra da će hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić postati jedan od najboljih igrača na svijetu.

Naš 20-godišnji veznjak jedan je od rijetkih svjetlih točki nerazzurra u teškoj sezoni kluba, koji je trenutno deseti s deset bodova manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Unatoč Kovačićevoj manjoj minutaži u posljednje vrijeme, Santon smatra da Mateo ima sve potrebno da postane jedan od najvećih.

- Mlad je momak te ima talent da postane svjetska klasa. Njegovo vrijeme će doći, vjerujte mi - rekao je branič, koji ima samo riječi hvale za trenera Roberta Mancinija:

- On ima veliko iskustvo i toliko toga je osvojio u karijeri. Daje zamah ovoj mladoj momčadi. Nadamo se da ćemo protiv Cagliarija slaviti u trećoj utakmici zaredom.

>> Mancini: Kovačić na klupi? On još uvijek nije spreman za tu ulogu

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
18:57 22.02.2015.

Mateo Kovačić je talentiran, ima što treba da bi postao balkanska klasa...

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:47 22.02.2015.

još mu nije kasno da postane vrhunski igrač ... biljara il churlinga a možda i pikada jer nogomet nije za curice ...

Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
20:47 22.02.2015.

Toliko je talentiran da ga je stavio zadnjih 20 minuta protiv Celtica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije