Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO KOVAČIĆ:

Ne osjećam se kao da sam došao pomoći, ja sam dio ove generacije

Mateo Kovačić
Goran Stanzl/PIXSELL
16.11.2015.
u 21:27

'Imaju puno igrača u dobrim klubovima, kao kolektiv su dobri, dugo su zajedno, a Španjolska uvijek ima dobru reprezentaciju. Ne bih nikoga izdvajao.'

Dok seniorska reprezentacija putuje u Rostov na Donu na okršaj s Rusima, Mateo Kovačić priključen je u dogovoru izbornika Čačića i Gračana mladoj reprezentaciji.

"Ne osjećam se kao da sam došao pomoći. Ja sam dio ove generacije, to su moji dečki s kojima igram dugi niz godina i počašćen sam što sam ovdje. Drago mi je što sam s njima i drago mi je što sam opet u Rijeci, gdje je atmosfera uvijek odlična i mislim da će navijači opet biti uz nas", rekao je.

Hrvatska U-21 ima četiri pobjede iz prve četiri kvalifikacijske utakmice, no ogled sa Španjolskom bit će znatno veći izazov od dosadašnjih susreta s Gruzijom, Estonijom i San Marinom.

"Imaju puno igrača u dobrim klubovima, kao kolektiv su dobri, dugo su zajedno, a Španjolska uvijek ima dobru reprezentaciju. Ne bih nikoga izdvajao", prokomentirao je Mateo Kovačić te naposljetku zaključio:

"Međutim, i naši dečki igraju fenomenalan nogomet, tako da mislim da Španjolska nije favorit. Imamo odličnu momčad te očekujemo dobru utakmicu".

>> Kova, Pjaca, Halil i Pašalić protiv Španjolaca: 'Oni nisu favorit, idemo na pobjedu'

Komentara 2

DE
derin
01:33 17.11.2015.

U ovoj generaciji imamo puno odličnih igrača, ali da jedan Balic, igrač koji ga hoće Valencija i Juventus, ne može dobiti ni pristojnu minutažu gadljivo.

BJ
Bjelovar112
04:55 17.11.2015.

dobro se malo nalio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije