Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plave nade

Mateo Kovačić će na pripreme s Vahinom momčadi

Mateo Kovačić (1)
Marko Lukunić/Pixsell
28.10.2010.
u 18:20

Kadeti Dinama prvi su u srijedu dali naslutiti kako težak dan čeka Splićane.

Naime, Dinamo je 'tiće' Hajduka pobijedio sa 4:0, a onda je prva momčad bijelih doživjela poraz od neugodne Istre i ostala bez trenera. Kadeti Dinama potvrdili su da imaju jednu od najboljih generacija zadnjih godina. Najviše se isticalo ime Matea Kovačića.

– Sjajan dečko, odlično odgojen. Kapetan je, nabavili smo mu vrpcu s buldogom. A dečko je odmah u Splitu u svlačionici pustio pjesme Dinama. Još će na nekoliko utakmica biti s nama, pa s juniorima, do priprema prve momčadi – kaže Bandić.

Zanimljivo je da je Hajduk odgodio nekoliko utakmica, kad god bi im igrači bili u reprezentacijama. Pa nisu željeli igrati bez reprezentativaca za razliku od Dinama. Plavi su im pokvarili planove ovim teškim porazom, a Hajduku će sada biti još teže jer ima zgusnuti raspored.

Ključne riječi

Komentara 5

SV
svi vamo
18:57 28.10.2010.

Kadeti kažete... Jesu to isti oni koji su lani izjednačili na utakmici u ZG nakon isteka sučeve nadoknade, i neposredno nakon nedosuđenog faula za Hajduka? Pa su se također iz svlačionice čule Dinamove pjesme, ali svlačionice za sudce! No, izaza svake ukradene, dolazi jedna poštena titula Dinama!

EU
EuroAzija
20:03 28.10.2010.

svi vamo@ tovari uvijek ste bili bijednici, uvijek ćete biti bijednici, zavidni Dinamu....

CJ
can@jisraM
04:37 29.10.2010.

Bilicu.....bilo bi pametno da pozoves mladog Kovacica na trening reprezentacije,da se decko malo privikne i da vidi sto ga ceka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije