Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA UTAKMICE
Povratak na članak

Mate Bilić: 'Villarreal ima slabih točaka, Dinamo može proći u polufinale'

– Sve je otvoreno za uzvrat. Dinamo to može dobiti i proći u polufinale – rekao je Mate Bilić.

Komentari 16

MA
matkopeic
08:52 09.04.2021.

Nije bilo baš najbolje, no zato će za sedam dana biti bolje. Nema predaje.

VL
ZV
Zvrky
09:15 09.04.2021.

Vađenje na "nepravedni penal" je smiješno.Dinamo je jučer jednostavno morao dati gol ako je mislio sto vise od ovog dosad napraviti, bilo da je bio remi ili pobjeda na kraju.Sve ostalo otežava jako situaciju u uzvratu.Nije Villareal bas nesto puno bolji od Dinama,ali to treba i pokazati na terenu.Na žalost modrih,ide se realno sa velikim zaostatkom u goste, doduse igra se bez gledatelja i tamo pa je to olakotna okolnost.Treba odigrati hrabro i bez pardona u Španjolskoj ,pa sta bude-bude,no treba biti i realan.

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
09:16 09.04.2021.

Mate Bilić: Villarreal ima slabih točaka, Dinamo može proći u polufinale Teško, Villarreal je rovačka momčad. Igraju u jakoj ligi, mnogo jače ekipe su na njima zube lomile. Tehnički nisu toliko potkovani koliko kondicionalno. Igraju svih 90+ minuta. Sinoć je Dinamo igrao pogotovo u drugom poluvremenu totalno blijedo, da su Španjolci neke od mnogi kontrih koje su imali bolje odigrali bio bi pravi potop.

VL
BE
Berlioz
09:10 09.04.2021.

I protiv Tottenhama nismo briljirali i izgubili smo. Imamo šanse ako Dinamo odigra kao u uzvratu protiv Tottenhama.

VL
Avatar southman
southman
08:57 09.04.2021.

Ajde da vidimo i to čudo. Pa Villareal ne gubi kući ni od Barce i Reala. Barem ne na pošten način.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
09:21 09.04.2021.

Dinamo je odigro taktički vrlo dobro i sve bi bilo ok ,da nije bilo Albatros u 16_u. Dinamo je fizički pao u drugom poluvremenu,ali će si dići u tom za tjedan dana. Može dinamo prić iako bi sa 0:0 punono lakše to bilo. 💙💪

VL
UN
Undertaker
09:12 09.04.2021.

Dinamo je ovu utakmicu odigrao u grču kao i prvu u Londonu. Imali bi šanse za prolaz da je prvu utakmicu bio gost, a ne domaćin, ovako gotovo nemoguća misija. Sigurno da mogu igrati protiv Španjolaca, ali nisu postigli goll i teško će biti nadoknaditi gubitak. Izvan forme su ključni igrači Dinama, i dolazilo je do dupliranja pozicija. Ovo je maximum i uspjeh hrv klupskog nogometa.

VL
Avatar comparator
comparator
10:06 09.04.2021.

Najjači dio Villarreala je trener koji je izvrsno postavio igru i proučio igru Dinama. Znao Emery je s malo rizika ušao u utakmicu odlučivši se za ubadanjem s tek tri do četiri igrača i to uglavnom po lijevoj strani ii s već usvojenim sistemima ubacivanjem dugim lopti u opasnu zonu gdje se već naslijepo nalaze igrači spremni za šut ili odgodu do priključka srednjeg reda ako se protivnik povuče. Upravo tu je Dinamo griješio jer se je povlačio u obranu i dozvolio toliko opasnih prijetnji iz blizine.

VL
DU
Deleted user
08:55 09.04.2021.

Kakve su to rasprave o kaznenom udarcu? Bio je! Čist, da ne može biti čistiji. Kaže u prijenosu Blžičko da mu je jedan naš sudac potvrdio da je penal diskutabilan!! E pa gospodine Blažičko slobodno tome sucu recite da nije sudac nego navijač a njegove sugestije u buduće ne dijelite s gledateljima. No sve u svemu previše ključnih Dinamovih igača neraspoloženih za igru (Oršić, Ivanušec), ali i tako loši odigrali su pristojnu utakmicu i rekao bih zadržali šansu za prolazak!

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:44 09.04.2021.

Bilic ne luptaj gluposti..vila ima slabih tocaka a dinamo preloseg trenera..i jos losije savjetnike pocetnicke greske..protiv ekipa koji imaju dominaciju igra se pressing drugo utkamica manje vaznosti ne ide s top ekipom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.