Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić objavio popis

Mate Bilić nije među petoricom napadača za Letoniju i Grčku

Slaven Bilić
Marko Lukunić/Pixsell
20.08.2010.
u 13:40

- Vjerujem da će Luka Modrić ozdraviti - kaže Slaven Bilić uoči prvih kvalifikacijskih susreta.

Nakon čestitki Dinamu i Hajduku za odlične rezultate u prvim kvalifikacijskim utakmicama za ulazak u Europsku ligu, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić izdiktirao je popis od 23 nogometaša koji kandidiraju za startne utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, protiv Letonije (Riga, 3. rujna) i Grčke (Zagreb, 7. rujna)

Na tom popisu nema napadača Mate Bilića, koji je zabljesnuo u Kazahstanu i Vinkovcima. Izbornik pojašnjava:

– Uvijek imamo petoricu napadača, sad smo se odlučili za kvintet Olić, Eduardo, Petrić, Jelavić i Mandžukić. Bilić je i dalje u krugu od 30 kandidata na koje stalno računamo.

Luka Modrić je ozlijeđen, no za dva tjedna trebao bi se vratiti na teren.

– Nije dobro kad su nam igrači ozlijeđeni, ali u toj je nesreći dobro što mišić nije puknuo, nego je istegnut. Tottenhamov menadžer Harry Redknapp prilično je ljutit i vas krivi, zbog utakmice u Bratislavi, za Modrićevu ozljedu.

– I ja bih se ljutio da sam na njegovu mjestu! Sjećam se jednog seminara na kojem je poznati talijanski stručnjak Marcello Lippi rekao: "Kad sam trenirao Juventus, stalno sam prigovarao izbornicima što zovu igrače na reprezentativne akcije. No, kad sam postao talijanski izbornik, stalno mi se činilo da sam premalo s igračima, da nam treba još više termina za okupljanje." Eto, sve ovisi iz kojeg kuta gledate na problem – kaže Bilić.

Naši će se reprezentativci okupiti u nedjelju 29. kolovoza u 18 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton i nakon okupljanja odmah otići u Čatež.

Popis kandidata: Runje, Subašić, Pletikosa, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Schildenfeld, Buljat, Srna, Bartulović, Vukojević, Dujmović, Pokrivač, Modrić, Rakitić, Kranjčar, Pranjić, Gabrić, Olić, Da Silva, Petrić, Jelavić i Mandžukić

Ključne riječi

Komentara 15

PE
PeterBeardsley
18:05 20.08.2010.

jeb*** mandžukić zaš kalinić nije na listi?

PO
PosavacBoy
11:50 26.08.2010.

Reprezentacija ce uraditi dobar poso protiv Letonije i Grcke.

OB
-obrisani-
13:52 20.08.2010.

Posle World Cup sjedenja na sofama bez kišti Ožujskog piva ali je zato pozvan novi kelner Bartulović koji če biti zadužen za one lagane slavonske špricere i gemište..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije