Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje ima dima...

Talijani Mandžu preselili u Juventus, Buffon ga nagovarao, trener priznaje: 'Sviđa mi se'

Mandžukić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.06.2015.
u 15:02

- Sviđaju mi se Mandžukić i Oscar. Mario je odličan napadač, pogotovo za momčad koja kontinuirano napada

Već se dulje vrijeme piše kako je Juventus zainteresiran za dovođenje Marija Mandžukića, a čini se kako će se europski doprvak aktivnije uključiti u tu akciju. Talijanski mediji na neki su ga način već preselili u Torino, pišu kako je posao pred realizacijom, a pišu i kako se Gigi Buffon u petak nakon utakmice Hrvatske i Italije zadržao u razgovoru s Mandžom te da ga je pokušao uvjeriti da je dolazak u Juve dobra stvar za njega. Uz to, i trener talijanskog prvaka Massimiliano Allegri govorio je o hrvatskom reprezentativcu.

- Sviđaju mi se Mandžukić i Oscar. Mario je odličan napadač, pogotovo za momčad koja kontinuirano napada. A u svijetu trenutačno nema puno pravih napadača koje potencijalno možemo kupiti, samo Mandžukić, Higuain i još nekoliko njih.

Ipak, eventualno dovođenje Mandžukića ne znači da bi se išlo u prodaju Alvara Morate.

- Ne, on nije na prodaju i o tome ne razmišljamo. A kada bismo ga nekim slučajem i prodavali, njegova cijena bila bi između 70 i 80 milijuna eura, to je njegova trenutačna vrijednost.

>>Talijanski velikani za Mandžu ne mogu dati 25 milijuna eura. Izgledniji je transfer na Otok...

>>Mateo Kovačić u Liverpoolu za 23 milijuna eura, navijači spremaju veliki prosvjed!

Foto: Alcatel

Komentara 4

BO
bojnik
17:21 15.06.2015.

Dobra je to vijest za "antifasiste" oba smijera, titine i drazine! Ovo "dokazuje" potrebu za njihovo postojanje, sada mogu srati na Bleiburg.

IS
istri
18:23 15.06.2015.

provare per credere,kako vidim kod vas ni u wc bez uplitati politiku.

NO
nojemalo
21:51 15.06.2015.

mandžo ostaje u atletiku,donosi. na naslovnici,čula kazala njuz, sutraşnje izdanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije