Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri:

Mandžukić je dobio neugodan udarac, a drago mi je zbog njegova gola

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.09.2015.
u 09:00

Ova je pobjeda velika injekcija samopouzdanja i pomoći će nam da budemo bolji, kaže trener Juvea.

Nakon traumatičnog početka prvenstva u Italiji, otvaranje sezone u Ligi prvaka za Juventus nije moglo biti bolje. Pobjeda kod snažnog suparnika, Manchester Cityja (2:1), navijačima Stare dame lagano je izbrisala gorak okus iz Serie A.

A pobjedu je pogotkom u 70. minuti inicirao Mario Mandžukić da bi Alvaro Morata 11 minuta kasnije dovršio posao. Hrvatski napadač u igri je bio do 78. minute kada je napustio teren, a iz igre je izašao zbog ozljede lista lijeve noge.  

- Mario je dobio neugodan udarac, ali je dobro. Drago mi je zbog njegovog pogotka - kazao je trener Juventusa, Massimiliano Allegri i dodao:

- Vjerovali smo u sebe čak i nakon lošeg starta u Serie A, jer smo imali oko 40 udaraca na gol, ali nikako nismo uspjeli pobijediti. Potrebno je strpljenje. Ova je pobjeda velika injekcija samopouzdanja i pomoći će nam da budemo bolji.

 

Trener engleske momčadi, Manuel Pellegrini, ustvrdio je kako nisu zaslužili izgubiti.

- Razočaravajuće je jer imali smo bolje prilike i igrali smo bolje od Juventusa. Nije problem u taktici, Juventus je jednostavno postigao dva prekrasna pogotka - kazao je Čileanac.

>>Mandžukić zabio u pobjedi Juventusa protiv Cityja pa izašao zbog ozljede

>>Lucescu napao Bebeka: Ovakvi suci nemaju što raditi u Ligi prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije