Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ARGENTINI

Prijateljska utakmica se pretvorila u makljažu, pogledajte nevjerojatnu tučnjavu nogometaša

Tučnjava
Foto: Printscreen Youtube
01.02.2016.
u 11:52

– Sve je izmaklo kontroli. Nadam se da će igrači preuzeti odgovornost jer su razočarali sve navijače, ali i sam sport – rekao je nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Intera i Lazija Juan Sebastian Veron koji je danas predsjednik Estudiantesa

Po scenama koje stižu iz Argentine, teško bi se dalo zaključiti da su Estudiantes i Gimnasija odigrali prijateljsku utakmicu.

Naime, tijekom jučerašnje utakmice u Mar del Plati došlo je masovne tučnjave igrača. Sada je na potezu savez koji će kazniti najratobornije nogometaše.

– Sve je izmaklo kontroli. Nadam se da će igrači preuzeti odgovornost jer su razočarali sve navijače, ali i sami sport – rekao je nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Intera i Lazija Juan Sebastian Veron koji je danas predsjednik Estudiantesa.

>> Objavljena snimka tučnjave: 'Stevene, zar si ih ovako mirio!?'

Komentara 2

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
15:11 01.02.2016.

Ma uvijek je problem kada osobe uz Boga i domoljublje počnu divljati uz osječaj da su svoje na svome u devastiranju i tuči.

ST
Stipan
12:46 01.02.2016.

Ove drogirane divljake treba diskvalificirati doživotno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije