Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKI KUP NACIJA

Martins napustio Angolu

Obafemi Martins
AFP
13.01.2010.
u 16:41

Napadač nigerijske nogometne reprezentacije Obafemi Martins (25) napustio je Angolu i vratio se u Europu kako bi zaliječio ozljedu goljenice desne noge.

- Martins se vratio u Europu kako bi posjetio specijalista i riješio problem s ozljedom koji ga muči. Žalio se na bolove u desnoj goljenici, što su stručnjaci prokomentirali riječima da se takvo što ne bi smjelo događati nakon operacije – rekao je glasnogovornik nigerijske reprezentacije.

Ozljeda zbog koje je operiran u studenom prošle godine udaljila je Wolfsburgova napadača  iz udarnih 11 u prvoj utakmici Nigerije na Afričkom kupu nacija, porazu (3:1) od Egipta u utorak, a propustio je Martins i posljednji trening reprezentacije.

Nigerija na Afričkom kupu nacija nastupa u skupini C zajedno s Egiptom, Mozambikom i Beninom. Drugu utakmicu Nigerija igra u subotu protiv Benina, a očekuje se da će se Martins do tada priključiti suigračima iz reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije