Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet odustala

Martić otkazala Berlin, mama Sandra kaže: Vjerujem da će do Wimbledona sve biti u redu

Petra Martić
Reuters/Pixsell
20.06.2023.
u 14:02

Petra je otkazala iz zdravstvenih razloga, iako je dan prije toga odigrala susret parova s Grkinjom Marijom Sakkari (izgubile su od Siniakove i Vondroušove, 8:10 u trećem setu)

Petra Martić trebala se u prvom kolu WTA 500 turnira u Berlinu sučeliti s Ruskinjom Darijom Kasatkinom, no osma je nositeljica uoči samog izlaska na teren doznala da će igrati protiv druge suparnice, sunarodnjakinje Eline Avanesjan. Petra je predala meč bez borbe  iz zdravstvenih razloga, iako je dan prije toga odigrala susret parova s Grkinjom Marijom Sakkari (izgubile su od Siniakove i Vondroušove, 8:10 u trećem setu).

Splićanka je prošli tjedan otkazala i turnir u Hertogenboschu, pa se u teniskim krugovima pojavila zabrinutost i oko njezina nastupa u Wimbledonu. No, čini se da mjestu straha nema. 

GALERIJA Đoković slavio rekordni 23. Grand Slam naslov

Petra Martić
1/16

 

- Nekad se dogode stvari na koje ne možemo utjecati, ozljede su sastavni dio u životu sportaša. No, vjerujem da će do Wimbledona biti sve u redu - poručila je Petrina mama Sandra, koja pažljivo prati svaki kćerin korak, na terenu i izvan njega.

VEZANI ČLANCI:

I bez nastupa u Nizozemskoj i Njemačkoj Petra bi trebala ostati u Top 30 poretka tenisačica. No, u Wimbledonu brani lanjsku osminu finala (poraz od Ribakine), pa joj je nastup u All England Clubu od iznimne važnosti za plasman na WTA listi.

VIDEO Silvio Marić o nevjerojatnom uspjehu vatrenih u Ligi nacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije