Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Charleston

Martić nastavila sjajan niz, eto je u polufinalu!

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
05.04.2019.
u 21:16

Suparnica Martić u polufinalu bit će bolja iz ogleda Dankinje Caroline Wozniacki i Grkinje Marije Sakkari.

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u polufinale WTA turnira u Charlestonu, ona je u četvrtfinalu nadigrala Švicarku Belindu Benčič sa 6:3, 6:4 za sat i 23 minute igre.

Protiv sjajne mlade Švicarke Martić je odigrala odličan dvoboj, poglavito na svom servisu. Tijekom čitavog dvoboja nije izgubila gem na svom početnom udarcu, pa joj je za pobjedu dovoljan bio po jedan break u svakom setu.

Martić je oduzela servis Benčič na samom početku dvoboja i tu prednost čvrsto držala sve do gema u kojemu je servira za set. Tada je Benčič stigla do svoje tri jedine break-lopte u susretu, no Martić se izvukla i realizirala svoju drugu set-loptu. U drugom setu Martić je ostvarila break za vodstvo 3:2 te mnogo sigurnije zadržala tu prednost za veliku pobjedu.

Suparnica Martić u polufinalu bit će bolja iz ogleda Dankinje Caroline Wozniacki i Grkinje Marije Sakkari. 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
cro12
00:59 06.04.2019.

Kad ste ve napisalai nesto o Martic, mogli ste i njenu sliku staviti....jadno:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije