Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda u drugom kolu

Martić izvrsnom igrom izborila treće kolo Wimbledona: Tamo ju čeka prva tenisačica svijeta

Petra Marti? prošla prvo kolo Wimbledona
Foto: Steven Paston/PRESS ASSOCIATION
1/3
06.07.2023.
u 15:40

Francuskinja je dobila prvi set nakon što je uzela servis hrvatskoj tenisačici za 5-4. U drugom setu Martić kontrolira igru i uzima servis Parry za 5-3 i dobiva taj set. Treći je set Martić dobila nakon što je oduzela servis francuskoj tenisačici dva puta

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA-29.) plasirala se u četvrtak u treće kolo grand slam turnira u Wimbledonu svladavši sa 4-6, 6-3, 6-3 Francuskinju Diane Parry (WTA-96).

U meču koji je trajao dva sata i deset minuta Martić je servirala četiri asa i samo je jednom izgubila svoj servis. Napravila je tri dvostruke i 30 neprisiljenih pogrešaka.

VEZANI ČLANCI:

Francuskinja je dobila prvi set nakon što je uzela servis hrvatskoj tenisačici za 5-4. U drugom setu Martić kontrolira igru i uzima servis Parry za 5-3 i dobiva taj set. Treći je set Martić dobila nakon što je oduzela servis francuskoj tenisačici dva puta, najprije za 2-1, a onda i na kraju za 6-3.

U trećem kolu hrvatska tenisačica ima najtežu suparnicu, prvu tenisačicu svijeta Poljakinju Igu Swiatek s kojom je do sada igrala dva puta i oba puta izgubila. 

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije