Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠE TENISAČICE

Martić 27. na novoj WTA ljestvici, Vekić drži 31. mjesto

La joueuse de tennis croate Petra Martic élimine la Française Kristina Mladenovic (6-3, 3-6, 5-7) lors de l'Open "6ème Sens Immobilier Métropole" à Lyon
Foto: Sandrine THESILLAT
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2023.
u 10:59

Iga Šwiatek i dalje je premoćno prva. Što se Ane Konjuh tiče, sada je 156. igračica svijeta.

Na novoj WTA ljestvici najboljih tenisačica svijeta najbolje plasirana hrvatska igračica Petra Martić napredovala je za jedno mjesto i sada je 27. Donna Vekić je ostala na 31. mjestu, dok je Ana Konjuh pala za 13 pozicija i sada je 156.

Martić se rano oprostila od prošlotjednog nastupa na velikom WTA 1000 turniru u Dubaiju. Našu prvu igračicu na startu je zaustavila Kazahstanka Julija Putinceva, 46. tenisačica svijeta. Ipak, prije toga je dogurala do finala turnira u Linzu, gdje je bolja bila Ruskinja Anastazija Potapova. 

Na vrhu je i dalje uvjerljivo Poljakinja Iga Šwiatek. Ima 4485 bodova više od druge Arine Sabalenke, odnosno 5090 više od treće Amerikanke Jessice Pegule.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije