Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon argentinca

Marsch novi trener Leedsa

FILE PHOTO: Champions League - Group A - Paris St Germain v RB Leipzig
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
28.02.2022.
u 23:43

Argentinac Bielsa dobio je otkaz u nedjelju nakon što je pad forme kulminirao domaćim porazom od Tottenham Hotspura (0-4), koji je ostavio klub iz Yorkshirea tik iznad zone ispadanja Premier lige

Engleski prvoligaš Leeds United imenovao je Amerikanca Jesseja Marscha za novog trenera nakon otpuštanja Marcela Bielse, priopćio je klub u ponedjeljak.

U priopćenju kluba navodi se da je Marsch potpisao ugovor kao glavni trener koji će trajati do lipnja 2025. godine, a 48-godišnjeg Amerikanca čeka subotnji put u Leicester kao "vatreno krštenje".

Argentinac Bielsa dobio je otkaz u nedjelju nakon što je pad forme kulminirao domaćim porazom od Tottenham Hotspura (0-4), koji je ostavio klub iz Yorkshirea tik iznad zone ispadanja Premier lige.

Marsch, bivši američki internacionalni veznjak, igrao je u MLS-u za DC United, Chicago Fire i Chivas USA, a nakon što je prekinuo karijeru postao je pomoćnik u reprezentaciji.Njegov prvi posao glavnog trenera bio je u Montreal Impactu 2012., prije nego što se tri godine kasnije pridružio New York Red Bullsima, a vodio je i RB Salzburg i RB Leipzig. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije