Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Maroje Bubalo novi je direktor KK Splita

Maroje Bubalo
Foto: KK Split
1/2
22.03.2018.
u 00:30

- Ukazani su mi velika čast i zadovoljstvo, profesionalni je izazov voditi ovakav klub, jedan od najvećih simbola našeg grada. Potrudit ću se opravdati povjerenje Nadzornog odbora

Mislav Parlov više nije direktor KK Splita, na njegov zahtjev postignut je sporazumni raskid ugovora, koji je potvrđen na sjednici Nadzornog odbora kluba. 

Za novog direktora KK Splita jednoglasno je na sjednici NO-a izabran 37-godišnji Maroje Bubalo, ugledni splitski farmaceut. 

- Ukazani su mi velika čast i zadovoljstvo, profesionalni je izazov voditi ovakav klub, jedan od najvećih simbola našeg grada. Potrudit ću se opravdati povjerenje Nadzornog odbora, uvjeren sam da timskim radom možemo napraviti korak naprijed s KK Splitom. Svjestan sam svih izazova, koji čekaju moj tim i mene, ali posla se ne plašim - kazao je Bubalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije