Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAZNI TRANSFER U MAKSIMIRU

Marko Tolić napušta Dinamo, pojačat će slovenskog prvaka

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Luka Stanzl/PIXSELL
21.08.2022.
u 16:13

Prema Transfermarktu vrijedi 1.5 milijuna eura, sada ima novu priliku za oživjeti karijeru.

Jedan od igrača koji nikada nisu u Dinamu dobili pravu šansu je svakako Marko Tolić

26-godišnji ofenzivni veznjak je u Lokomotivi igrao najbolji nogomet karijere i bio želja mnogih domaćih, ali i inozemnih klubova. Bio je na pragu prelaska u Osijek kod Nenada Bjelice, ali se u zadnji čas predomislio i potpisao za hrvatskog prvaka.

Na Maksimiru je uglavnom bio 'u frižideru' te je minute dobivao na kapaljku, što je sasvim sigurno nedovoljno za igrača njegovog kalibra. Portal Germanijak doznaje da je Tolić spreman promijeniti klupsku adresu, ali neće više igrati u HNL-u, sve je dogovoreno za posudbu u slovenskog prvaka Maribora. 

U nedjelju je definitivno sve dogovoreno, između Dinama, Maribora i Tolića te bi se ond, nakon play-offa Lige prvaka i uzvrata s Bodo/Glimtom (srijeda) trebao pridružiti novim suigračima. I starom treneru, Damir Krznaru, kojemu je Tolić bio najveća želja i igrač kojega je izričito želio dovesti u Maribor.

Spekuliralo da se bi s njim u paketu trebao stići i lijevi branič Daniel Štefulj, no od toga zasad neće biti ništa. 

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

 

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
10:08 22.08.2022.

I kada je dobio priliku, nije pokazao nešto, naročito sada protiv Osijeka... Vječni talent, a već ima 26... Ima potez, ali nije radnik, obrambeno ga nema, ne sudjeluje u pritisku ekipe i sl. Danas teško tako može u vrh...

ZG
Zeljko Grabar
16:26 21.08.2022.

Hvala Bogu jedan "veliki talenat" sportske redakcije ovog lista manje na platnoj listi Dinama i sad mu zelim puno uspjeha u Mariboru .

ZG
Zeljko Grabar
16:25 21.08.2022.

Hvala Bogu jedan "veliki talenat" sportske redakcije ovog lista manje na platnoj listi Dinama i sad mu zelim puno uspjeha u Mariboru a isto klubu iskreno saucesce na velikom transferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije