Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ISPAD

Livaja usred utakmice napustio klupu, prijeti mu otkaz

Marko Livaja
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.02.2016.
u 13:43

Pokazao je 22-godišnjak manjak poštovanja prema treneru, ali i suigračima kada je ''poludio'' nakon odluke trenera da u igru uvede Gruzijca Mchedlidzea, a ne njega iako ga je poslao na zagrijavanje.

Empoli je bez pobjede već mjesec i pol dana, a najnoviji poraz dogodio se u subotu kada su na svom terenu poraženi od ''davljenika'' Frosinonea 1:2. No, da crna serija bude nekako i potpuna, pobrinuo se Marko Livaja koji je, kako pišu Talijani, usred utakmice napustio klupu i otišao u svlačionicu, donosi Goal.

Pokazao je 22-godišnjak manjak poštovanja prema treneru, ali i suigračima kada je ''poludio'' nakon odluke trenera da u igru uvede Gruzijca Mchedlidzea, a ne njega iako ga je poslao na zagrijavanje. 

Bivši igrač Intera, Atalante i Rubina pozvan je na razgovor s upravom kluba i morat će dati dobro objašnjenje za svoj postupak jer ga u suprotnom, kako pišu talijanski mediji, očekuje otkaz. Podsjetimo, nije ovo prvi put da se Livaja našao u incidentnoj situaciji. Kao igrač Atalante, bio je u sukobu s navijačima. 

>> Livaja zabio za Empoli, Kalinić ušao s klupe pa mu odgovorio s dva gola!

Komentara 8

DH
dalibor.hren
15:08 15.02.2016.

Stvar odgoja, ne iznenađuje!

MA
..Marsijanac
16:36 15.02.2016.

Taj Livaja se nikad nece opametiti.....neotesani balavac

Avatar ČEPlN
ČEPlN
18:09 15.02.2016.

a uskoro kad godine stisnu bir ce mu zao svih novaca koje je propustio uzeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije