Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amaterski tenis

Marko Lautar prvi put osvojio Masters piramide TK Ponikve

Pobjedniku Lautaru pehar je uručila Mateja Milinković
Foto: Mladen Milčić
1/5
08.10.2018.
u 14:21

U finalu je Marko Lautar u zanimljivom meču pobijedio drugog nositelja Igora Antolića 7:5 6:2

Poznati zagrebački amaterski tenisač Marko Lautar u svom je četvrtom pokušaju i trećem finalu osvojio naslov najboljeg amaterskog tenisača zapadnog dijela Zagreba.

U finalu Mastersa ljetne piramide TK Ponikve, koji se u subotu i nedjelju igrao na terenima u Stenjevcu, prvi nositelj Lautar je u tvrdom i zanimljivom meču pobijedio drugog nositelja Igora Antolića 7:5 6:2.

>> Pogledajte doček Borne Ćorića nakon trijumfa nad SAD-om u Davisovom kupu

- Nakon dva izgubljena finala Mastersa piramide u Ponikvama napokon sam uspio slaviti. Presretan sam, a ovo mi je drugi naslov ove godine, nakon veteranskog 40+ turnira zagrebačke GDSI lige, koji sam osvojio proljetos - rekao je Marko Lautar.

Zaista velike pehare i medalje je najboljima predala predstavnica organizatora Mateja Milinković.

- Neka su veliki, dapače, naći ćemo mjesta u vitrini  - šalio se pobjednik Lautar.

Lautar je u polufinalu imao nešto lakši posao protiv Marija Marjančića (6:2 6:0), dok je finalist Antolić, unatoč iscrpljujućoj nedjeljnoj prijepodnevnoj borbi u polufinalnom susretu s Alanom Mutkom (6:3 7:5), uspio u poslijepodnevnom finalu pružiti dostojan otpor favoritu Lautaru.

Na turniru je sudjelovalo 19 igrača, pa su neki u subotu igrali tri meča (od 1/16 finala). Primjerice, polufinalist Mutka je u subotu pobijedio tri utakmice, a prije polufinala je odigrao i svoj redovni nedjeljni jutarnji rekreativni meč parova. Svaka čast.

Zanimljivo je bilo i u utješnom turniru. Pobijedio je Željko Omazić, koji se izgleda specijalizirao za utješne nagrade, budući da mu je ovo druga titula, uz još jedno finale. U finalu je pobijedio debitanta Damira Jadrića 7:5 6:2. Polufinalisti utješnog turnira su bili Branko Gradiški i Damir Kovačićek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije