Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALONSO LJUBOMORAN

Mark Webber o slozi u Red Bullu: Napokon je malog netko skinuo!

\'Red Bull Formula One driver Mark Webber of Australia adjusts his earplugs during the second practice session at the Chinese F1 Grand Prix at the Shanghai International Circuit April 15, 2011.   REUT
Reuters
18.04.2011.
u 18:21

- Nakon Silverstonea i Monaca prije tri godine, ova mi je pobjeda najdraža! Obožavam pobjeđivati, vratio sam se - kaže Hamilton.

McLarenovim je pilotima, čini se, najvjerniji navijač vozač Red Bulla Mark Webber. Naime, toliko se oduševio kad je njegov "frend" Sebastian Vettel izgubio utrku da je slavio još i dan kasnije.

– Svaka čast Lewisu na pobjedi u Kini. Napokon je netko skinuo malog... U redu, Sebastian je u istoj momčadi kao i ja, ali mi se svi borimo za prvenstvo. Šteta što je pobijedio McLaren, ali ne smijemo ga pustiti da ode predaleko, ovo što nije ponovo završio prvi je zakon! – blistao je Webber, koji je na utrci sa 18. mjesta dojurio skroz do postolja.

Ne treba zaboraviti ni nedavnu izjavu koja najbolje govori u kakvim su odnosima vozači crvenih bikova, najbolje momčadi svijeta.

– Sebastiana srećem samo na sastancima i utrkama, a uopće ne znam kakav je taj dečko, zapravo ga i ne poznajem – kaže Webber, koji se u svojoj kolumni u Herald Sunu dan nakon utrke vratio na Hamiltona koji je pet krugova prije kraja projurio kraj aktualnog prvaka Vettela, koji je izlizao gume.

– Naš RB7 je sjajan bolid i jedva čekam da Lewisu pokažem gdje mu je zaista mjesto – prijeti se Webber, a Fernando Alonso prilično je ljubomoran na društvo u plavim kombinezonima:

– Ma lako je njima u Red Bullu, imaju najbrži bolid, idu u boks koliko puta žele i još su na pobjedničkom postolju. Pa evo, i Webber je dokazao da kvalifikacije ne znače mnogo. A što će nama u Ferrariju strategija, kad smo spori – negoduje Fernando Alonso.

Zanimljivo, Torro Roso dobio je kaznu od 10 tisuća eura nakon što je na bolidu Jaimea Alguersuarija otpao nepričvršćeni kotač netom nakon izlaska iz boksa. Srećom, iako je preskočio ogradu i pao među suce, nitko nije izgubio glavu. Alguersuari je na tri kotača pokušao napraviti i krug, ali morao je odustati, stradao bi mu bolid.

Komentara 2

LI
list68
09:18 07.05.2011.

Webber treba biti sretan što je u RED BULLU, jer u bilo kojoj drugoj ekipi bio bi samo obični, prosječni vozač. Da on toliko vrijedi, koliko on sam o sebi misli, sa iskustvom kojeg bi trebao imati, i bolidom vrhunske klase, on bi bio svjetski prvak.

OB
-obrisani-
18:27 18.04.2011.

ANNO1777 je online igra koja simulira gospodarski politički I vojni sustav, kao u stvarnom svijetu. Vi ste građanin sedamnaestog stoljeća, koji se bori na svim razinama kako bi se unaprijed društvene hijerarhije. Možete otvoriti poduzeća, postati guverner ili možete izgraditi vojnu carstvo. Sve je do vas. Za razliku od ostalih igara ovog tipa, virtualni novac iz ANNO1777 mogu razmijeniti za pravi novac, I obrnuto. Drugim riječima, financijski uspjeh u virtualnom svijetu igra postaje financijski uspjeh u stvarnom svijetu. DIREKTNI LINK: http://www.anno1777.com/index.php?i=96885

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije