Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Južne Koreje

Mark Webber najbrži na novoj stazi u Yeongamu

mark webber
Reuters
22.10.2010.
u 09:52

Australac Mark Webber u Red Bull bio je najbrži prvog dana treninga na novoj stazi Yeongamu, uoči 17. ovosezonske utrke SP-a formule 1 za VN Južne Koreje.

Zbog svježeg sloja asfalta staza je djelovala skliskom, zato je prvi trening prošao vrlo oprezno. Svim je vozačima staza još bila nepoznata, a prvi koji je izašao na nju bio Lotusov vozač Finac Heikki Kovalainen.

Britanac Lewis Hamilton (McLaren), jedan od kandidata za naslov, bio je najbrži na prvom slobodnom treningu, ispred Poljaka Roberta Kubice (Renault) i Nijemca Nice Rosberga (Mercedes). Ipak, nakon prvih krugova upoznavanja sa stazom, već na drugom slobodnom treningu Mark Webber,  vodeći u ukupnom poretku vozača, bio je najbrži.

Australac je krug na Yeongamu odvozio skoro tri sekunde brže nego Lewis na prvom treningu. Drugi je bio Španjolac Fernando Alonso (Ferrari), također jedan od kandidata za naslov, dok je treći bio Hamilton.

Utrka za Veliku nagradu Južne Koreje vozi se u nedjelju u 8 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije