Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znaju se suci

Mario Zebec sudi poljudski derbi Hajduk - Rijeka

Mario Zebec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
07.03.2017.
u 18:05

Zebec je ove sezone dvaput sudio Hajduku, oba puta u derbijima protiv Dinama na Poljudu

U 24. kolu Prve HNL derbi Hajduka i Rijeke koji se sljedeće subote igra u Poljudu (17 sati) sudi Mario Zebec iz Cestice, a pomoćnici su Borut Križarić i Jerko Crnčić. Zebec je ove sezone dvaput sudio Hajduku, oba puta u derbijima protiv Dinama na Poljudu.

Utakmicu Dinamo - Split koja se također igra u subotu (15 sati) sudi Igor Pajač iz Zeline. Marin Vidulin iz Kanfanara sudi dvoboj u Zaprešiću Inter - Lokomotiva (petak, 18 sati), dok će na nedjeljnom susretu Cibalia - Istra 1961 (15 sati) pravdu dijeliti Dalibor Mlakar iz Zagreba. Posljednju utakmicu 24. kola Slaven - Osijek (17 sati) sudi Duje Strukan iz Splita.

>>Vjerovali ili ne, stanje u HNL-u bolje je nego prijašnjih godina!

Komentara 7

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:34 07.03.2017.

Sudac je dobar ako za Dinamo ne dosudi penal, igraču Rijeka ne da crveni karton, hajduku dosudi dovoljno penala za pobjedu(oko 4-5), mislim da se mateo slaže i da će me joško pohvaliti.

VL
????
19:37 07.03.2017.

Ne bih želio biti u koži ovom sudcu. Ako Rijeka pobijedi, bit će da je pokrao Hajduka, ako Hajduk pobijedi, bit će da je pokrao Rijeku jer su oni jedini koji mogu osvojiti naslov osim Dinama. Kako god završilo, ovaj sudac je žrtveni jarac.

NE
Netto
06:20 08.03.2017.

Trenutno u najboljoj izbor, u najboljoj formi zadnje dvije godine, dokazao je da se zna nositi sa pritiskom jer je odsudio nekoliko bitnih utakmica bez repova... Nezadovoljnih će uvijek biti, ne sumnjam u dobro suđenje... Najgore je to sto se trošimo na to ko sudi i imamo neke svoje teorije zavjere... Logično bi bilo da su u novinama članci o igračima a ne o sucima, zato sretno Zebec!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije