Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Mario Strahonja dijelit će pravdu na Old Traffordu!

\'za sport....06.03.2010. rijeka....hrvatsko nogometno prvenstvo....rijeka-cibalia....sudac mario strahonja raspravlja sa igracima cibalie Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovacic/PIXSELL
Autori: Tomislav Dasović, Antonela Vukorepa/VLM
31.10.2011.
u 11:41

Strahonju Uefa smatra jednim od najperspektivnijih mladih sudaca.

Hrvatskog suca Marija Strahonju Uefa je odabrala za suđenje četvrtog kola Lige prvaka između Manchester Uniteda i Otelul Galatija! Zagrepčanin je u drugu Uefinu sudačku skupinu ušao u svibnju 2010., a otada je sudio nekoliko utakmica Europske lige, kvalifikacije za EL, Euro do 21 godine...

Ove godine priključio se sudačkoj eliti i ovo mu je debi u najvažnijem nogometnom natjecanju. Nakon Željka Širića i Ivana Bebeka treći je to Hrvat koji sudi Ligu prvaka, ujedno i prvi Zagrepčanin. Zanimljivo, na terenu će pored njega trčati igrač stariji dvije godine. Naime, Manchesterovu Ryanu Giggsu je 37 godina, a Strahonji 35.

Strahonja je dosad pokazao da je brz na kartonima pa ih u svakoj utakmici podijeli barem nekoliko, a kako će se snaći u utakmici između rumunjskog ''patuljka'' te engleskog velikana, znat će se u srijedu od 20.45.

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:30 31.10.2011.

Dobro vidjet cemo hoce li opet penale ponavljat dok se ne pogodi mreza..

IV
ivomati
15:48 31.10.2011.

cibalija poslala Uefi snimku utakmice i evo Strahonje u ligi prvaka. Dokaz da je posteno i casno sudio.

DO
donpericon
01:08 01.11.2011.

smece jedno dabogda crko žvalo jedan podmiceni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije