Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše za igralište.hr

Mario Stanić: Evo ideje, neka se Hajduk i Dinamo ujedine...

'10.05.2012., Zagreb, - Mario Stanic bivsi hrvatski nogometni reprezentativac. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
27.10.2012.
u 14:07

Jedna strana ima navijače i skoro ništa više, druga strana ima likvidnost i skoro ništa više. Tko je u prednosti, zaključite sami.

Dva najveća hrvatska kluba  - Dinamo i Hajduk,  prolaze kroz vrlo težak i turbulentan period... Usudio bih se reći  da nikad teže nije bilo, kako jednima, tako i drugima . Neću previše objašnjavati situacije i razloge, govorit ću o činjenicama koje su vidljive i svima poznate. Krenimo od navijača.

U Splitu je svima jasno na koji način Torcida protestira... Svojim mnogobrojnim dolascima na stadion i navijanjem oni su odlučili dati podršku klubu za koji žive (tako kažu). Bad Blue Boysi i izbirljiva zagrebačka  publika  imaju  drugu taktiku ili metodu podrške svom klubu. Oni ne dolaze na stadion jer se ne slazu s načinom funkcioniranja kluba. Oni ne dolaze jer imaju valjda milijun i jedan razlog.

Njima je zapravo puna kapa svega.  Siti su mijenjanja imena svoga kluba, dosta im je  individualnog  jahanja po njihovoj svetinji,  godinama se već bore za transparentnost (što god ova riječ značila),  umorni su čak i od osvojenih titula u HNL-u, gluhi su na igre na sreću, milijun kuna njima ništa ne znači! Čak i manekenke viđam sve rjeđe, i  one polako  posustaju. Liga prvaka je postala mamac samo za one izgubljene  okorjele navijačke slučajeve i sve nas VIP-ovce. Jedino je loža uvijek puna nas snobova koji ne propustimo priliku zameziti na poluvremenu!

Jedna strana ima navijače i skoro ništa više, druga strana ima likvidnost i skoro ništa više. Tko je u prednosti, zaključite sami. Ja predlažem nešto novo, ja bih spasio što se spasiti da. Od ova naša dva najveća kluba ja bih ujedinjenjem napravio jedan!

Cijelu kolumnu Marija Stanića možete pročitati OVDJE

Komentara 16

Avatar nekakav
nekakav
14:26 27.10.2012.

što bi dobio dinamo sa torcidom? pol milijuna eura godišnje kazni za platiti?! bolje igrati u ligi prvaka bez ijednog gledatelja na stadionu, nego igrati pred 10.000 u 3. ligi. mislite da se u hajduku ne bi mijenjali sa dinamom? mislite li da bi torcida dolazila na utakmice kad bi poljudom vladali ljudi na koje oni nemaju utjecaja kao sada? sad dolaze na stadion bez da plate ulaznicu. zato ih i ima tolko! al prave utakmice mogu gledati samo na maksimiru i na tv-u. sami je neće tako brzo igrati, ako uopće do kraja sezone ostane klub u prvoj ligi.

DI
Dijaspora
14:38 27.10.2012.

Nisam ni pročitao. Od ovog nikad pametne...

Avatar madcap
madcap
14:23 27.10.2012.

Veću idiotariju od ove u životu još nisam čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije