Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi tvrde

Mandžukić jako blizu prelaska u Manchester United!

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
10.06.2015.
u 10:06

Mandžin dolazak, pišu Englezi, vjerojatno znači da je Robin van Persie na izlaznim vratima

Mario Mandžukić na izlaznim je vratima Atletico Madrida, a sve je više zainteresiranih klubova. Nakon što je jučer Wolfsburg objavio da ga ne može dovesti, engleski mediji danas pišu da je Mandžo na korak do prelaska u Manchester United.

The Sun donosi ekskluzivu i tvrdi kako je upravo hrvatski reprezentativac prvi na listi želja Louisa van Gaala. ''Crveni vragovi'' navodno već dulje vrijeme prate Mandžukića i vjeruju da će ga Atletico pustiti pa bi tako našeg igrača vrlo lako sljedeće sezone mogli gledati na Old Traffordu. Sun navodi da je cijeli transfer pred realizacijom.

A Mandžin dolazak, pišu Englezi, vjerojatno znači da je Robin van Persie na izlaznim vratima. Nizozemac je najavio da će uskoro donijeti odluku vezanu uz svoju budućnost, a za njega je jako zainteresiran  Juventus, klub koji je također dugo pratio Mandžu.

Mario je ove sezone postigao 20 golova za Atletico, prvi dio sezone odigrao je sjajno, ali je u nastavku pao u formi i nekoliko mjeseci bio je bez pogotka.

>>Diego Simeone: Baš sam bijesan zbog Marija Mandžukića!

>>'Ne dovodimo Mandžukića, on uopće nije tema'

Komentara 8

IV
IvanMNECRO
10:34 10.06.2015.

Bravo "intelektualci", sad pred bitnu utakmicu kvalifikacija pravite im pritisak i pišite "gluposti"... Kakve ste vi marionete, moji novinari... Da ne navijate kojim slučajem za Talijane u petak? Piiii kakvi ste! NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA !!

BA
balic
12:55 10.06.2015.

hahaha Jel to oni opet nama Maria prodaju,ajte bas bi mi bilo drago da ode i vise zaradjuje nego sada bar bi imali o cemu pisati.

Avatar germanikus
germanikus
13:13 10.06.2015.

EUJanez....odličan komentar i posve u skladu sa tvojom inteligencijom!Hihihihihihihihi..kad se sjetim Janeza Krampla zvijezde dortmunda popišam se od smijeha!Z njega je Olover Kahn rekao da u životu nije vidio igrača sa tako ograničenom inteligencijom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije