Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfsburg

Mario Mandžukić i Srđan Lakić zabili u demoliranju HSV-a

srđan lakić
vfl-wolfsburg.de
03.07.2011.
u 20:15

Naporne pripreme Wolfsburga na sjeveru Njemačke pod čizmom Felixa Magatha kao da ne ostavljaju traga na hrvatskim reprezentativcima Mariju Mandžukiću i Srđanu Lakiću

U prijateljskoj utakmici s HSV-om, igranom u sklopu Sparda-Bank-Cupa, vukovi su pobijedili 5:1, a po pogodak su postigli Mandžukić i Lakić. Srđan je zabio za 1:1 u 15. minuti, a Mario je bio strijelac za 3:1 u 68. minuti. Pogotke za Wolfsburg zabili su još i Tuncay (2) i Scheidhauer. Za HSV je strijelac bio Son.

Hrvatski dvojac odlično gura u pripremama, pa je tako Lakiću pogodak bundesligaškom konkurentu HSV-u bio treći u tjedan dana.

Za Hamburžane je nastupio Mladen Petrić, koji se nije upisao u strijelce.

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:48 03.07.2011.

Lakic,Mandzukic,Petric,Olic ,Eduardo,Perisic ,Jelavic a do kraja jesenske sezone smatram kako ce im se pridruziti i Krstanovic. Napad repke izgleda sve bolje i bolje. U veznom redu Ilicevic dobro napreduje i vjerujem da ce Bilic do jeseni pozvati i Sammira.Buducnost repke izgleda sve bolje

IN
intersanctum
20:52 03.07.2011.

da buducnost je ok jos da se rijesimo Bilica di bi nam bil kraj :)

DU
Deleted user
21:26 03.07.2011.

marsijanče, slažem se za sammira, on je već trebao biti pozvan. međutim, krstanović će završiti na klupi čim kurčića uhvati panika i vrati se na sustav s jednim napadačem. a to bi moglo biti prije nego je i sam očekivao, nakon današnje pobjede neftčija i gola mpenze kljuno je iznenada dobio trčkalicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije