Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA VL-A
Povratak na članak

Kelentrić: Stožer je griješio s vratarima, a Stevanović treba biti prvi golman

Uoči večerašnje utakmice puno se pričalo o formi naših vratara pa je Kelentrić sjajan sugovornik za tu problematiku.

Komentari 4

DI
Diosiario
19:58 20.01.2018.

Dosta više tim obranama. Kakvu su Francuzi igrali obranu kad su im Šveđani pet puta u prvih šest minuta ušli u zicer? Pa je opet Gerrard sve skinuo. Vratar ili valja ili ne valja, može ovisiti o obrani ali i ne mora.

VL
GU
General_U
18:11 20.01.2018.

mukte ti vratari ako igra nije na nivou.. moras imati igru i vratare.. tek onda możeš nešto napraviti. pa nije vrag da nijedan vratar ne valja .. ostave ih na streljani pa ti biraj sto ceš braniti livi ili desni kut i nikako pogodit stranu ima da ispališ... veceras pobjeđujemo unatoč svemu...

VL
BL
bljak007
18:34 20.01.2018.

Evo gledam francuze,golman Gerard od 12 upućenih lopti na gol, 10 obrana. Ako danas i prođemo, s francuzima, pušimo, nemamo golmane, i nemamo hrabrosti, ko curice izgubljene glave.

VL
BL
boris.ljubicic
18:41 20.01.2018.

...očito je da Červar gubi utakmice...to mu je poručivao i Ivano Balić pri kraju karijere...nema taktičkih zamisli prema protivniku...donosi loše odluke: da nije nepotrebno forsirao Duvnjaka danas bi on igrao...Ristovski je sve jasno rekao ali mi to ne želimo čuti ni vidjeti: Lino je prošlo vrijeme...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.