Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doprvak se pojačao

Marin Rozić i Luka Žorić ostaju u Ciboni

marin rozić
09.07.2017.
u 10:20

Rozić će i 14. sezonu zaredom odigrati za vukove, a Žorić je odbio unosne ponude iz inozemstva

Nakon što su u klubu iz Savske doveli dva Amerikanca (Hall, Cleveland), a potom i dva hrvatska košarkaša (Novačić, Bilinovac), u Ciboni su sklopili sporazum s dva najveća ovoljetna pojačanja, a to su prošlogodišnji prvotimci Luka Žorić (32, 210 cm) i Marin Rozić (34, 201 cm). 

Kapetan Rozić odlučio je završiti igračku karijeru podno Tornja pa će za vukove odigrati i 14. sezonu u nizu što je rijedak primjer odanosti nekom klubu u današnje vrijeme. 

Povratnik u reprezentaciju Žorić odlučio je pak ostati u redovima hrvatskog doprvaka iako je imao nekoliko unosnih ponuda iz inozemstva, ali se na njima zahvalio. 

Važeće ugovore s klubom otprije imaju Domagoj Bošnjak, Andrija Ćorić, Karlo Uljarević, Josip Popić i Krešimir Ljubičić.

Komentara 1

FT
feel_the_coruption
12:45 09.07.2017.

Kakav je smisao današnje cibone ? Ako se već nema love, pa dajte mladima te novce od žorića i amerikanca, razvijajte nekog mladog hrvatskog playa, nove mlade zvijezde...Ovo nema smisla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije