Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,7 milijuna premalo

Marin Leovac ostaje na Kantridi, Rijeka odbila Dnjipro

Marin Leovac
Nel Pavletić/PIXSELL
05.01.2015.
u 12:45

Leovac je u Dnjipru trebao zamijeniti Ivana Strinića, koji je otišao u Napoli.

Marin Leovac ostaje na Kantridi! Dobra vijest za trenera i navijače Rijeke nije tako dobra za Leovca, koji je trebao otići u Dnjipro za neusporedivo veću plaću.

Načelni dogovor između Rijeke i ukrajinskog prvoligaša neće završiti potpisima na kupoprodajnom ugovoru, kao i obično na kraju je zapelo na brojkama. Dnjipro je u zadnjoj varijanti ponudio 1,7 milijuna eura odštete plus bonusi, Rijeka nije pristala prodati hrvatskog reprezentativca za toliki iznos.

Leovac je u Dnjipru trebao zamijeniti Ivana Strinića, koji je otišao u Napoli. U samo godinu dana, koliko je proveo na Kantridi, Leovac se nametnuo kao prirodna alternativa Striniću na mjestu lijevog braniča u Dnjipru i reprezentaciji. Dnjipro je otpao, ostala je reprezentacija.

>>Leovac za Max!: Moj je adut austrijski mentalitet, a dobro je da nisam potpisao za Dinamo

Komentara 1

CA
cavarca
14:45 05.01.2015.

Ja nevidim nista cudno sto je Rijeka odbila Dnjiprovu ponudu. Kao prvo Marinu nije ni mjesto tamo (kad jedan Strinic ide od njih a Leovac je bolji igrac od njega)on treba odigrati jos jednu sezonu u Rijeci, napraviti dobar rezultat u Europi i i onda ako Bog da u Bundes ligu ili Seriju A.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije