Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri poraza
Povratak na članak

Čilićev trener otkrio razloge Marinova 'sloma' na Mastersu

Tenis je ponekad nepravedan, ne pobjeđuje uvijek bolji, kaže trener Jonas Björkman.

Komentari 6

QQ
qqq
11:35 20.11.2017.

Ovi komentari tipa ne pobjeđuje uvijek bolji je nešto najgluplje ikad. Šta to znači bolji, bolji vizualni dojam ili kaj? Upravo zato postoje mečevi da bi se vidjelo tko je bolji u datom trenutku, a to je onaj koji je pobjedio.

VL
DO
doktor1
13:12 19.11.2017.

Björkmann nece ovim pristupom unaprjediti Cilica jer Marin jednostavno nema mentalni kapacitet na tenis na najvisoj razini. Meni je drazi neki igrac koji pokazuje stabilnost i koji nikada nece izgubiti od losijeg od sebe npr. Goffin a ponekad ce pobjediti i one iz prvih 5. Igraci iz TOP 10 lakocom u trecoj brzini pobjedjuju neke >50mjesta dok Cilic od takvih izgubi 2-3 svoja servisa i igra 2 sata umjesto da ih pregazi za 45min. Sve je to posljedica zanemarivanja mentalnog dijela tenisa i to najbolji nanjuse i brzo iskoriste. Cilicu treba ono sto ima npr. Del Potro da najvaznije trenutke igra najbolje a to ne mozes ako ti igra mentalno zaostaje. To se jako dobro osjeti u njegovim komentarima gdje se vidi da on uopce ne shvaca razloge svoij poraza.

VL
LA
LacoLaco
18:50 18.11.2017.

Nista se to vise nemoze napraviti. Decko nema "tintaru" za velike meceve. I ovako se namlatio puno novaca, pronio Hrvatsku u svijetu I za to mu sve cestitke I hvala, Ali ostat ce u sjecanju kao prosjecan igrac.

VL
LI
liliZG
14:57 20.11.2017.

iz cijelog teksta nisam uspjela iščitati razlog poraza, a vi?

VL
SS
sokac sa drave
11:23 18.11.2017.

Njega a i prije Ivanisevica nije se moglo gledati.Pitanje je kako tako los igrac moze biti tako visoko na rang listi.Pa Marin ustvari pojma nema ,fali mu osnova u tenisu dovoljno je da mu Federer loptu zareze a on umjesto da je topspinom izvuce svaki put lopta ode u mrezu.Svaka cast onima koji ga mogu gledati,najbolje je TV ugasiti i kasnije se veseliti ako pobjedi isto je bilo i sa Ivanisevicem koji je za vrijeme igre skidao sve svece sa neba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.