Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MARSEILLE

Marin Čilić lako prošao u polufinale, Andrej Kuznjecov nije imao šanse

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
19.02.2016.
u 15:29

Završilo je 6:3, 6:4 za našeg najboljeg tenisača

Tenisačicama Ani Konjuh i Donni Vekić pridružio se pobjedom u četvrtfinalu Marseillea Marin Čilić! Slavio je protiv Rusa Andreja Kuznjecova 6:3, 6:4 za 67 minuta igre.

Bio je to jednosmjeran meč u kojem naš najbolji tenisač nije dopustio apsolutno nikakvo iznenađenje, dominirao je i kontrolirao meč od prve do posljednje sekunde te će se sad boriti za finale.

Na tom putu bit će mu vrlo vjerojatno Stanislas Wawrinka, osim ako Benoit Paire ne napravi neko maestralno iznenađenje i uđe među četiri najbolja.

>> Čilić u četvrtfinalu igra protiv Kuznjecova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije