Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pročitajte pismo

Brbić pisao Dinamu: Evo što traži od njih da bi se izbjegla gužva na derbiju!

Marin Brbić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
12.05.2015.
u 15:07

"Prema neslužbenim najava iz redova navijača, može se očekivati dolazak do 1000 navijača Hajduka na ovu utakmicu"

Prvi put nakon neodigranog derbija između Dinama i Hajduka Splićani u subotu gostuju na Maksimiru. Kako bi se izbjegle scene od prošlog derbija, na relaciji dvaju klubova traje 'rat' priopćenjima. Prvo je direktor Dinama Tomislav Svetina dao upute za navijače Hajduka kako bi sve prošlo u najboljem redu, a sada mu je pismo uputio predsjednik Hajduka Marin Brbić koji je imao jednu molbu. Evo što Brbić piše Svetini.

"Poštovani, s obzirom na to da je prodaja ulaznica za nogometne utakmice GNK Dinama na stadionu Maksimir personalizirana, što znači da se svaka ulaznica kupuje na ime i prezime vlasnika ulaznice, ovim putem Vam upućujemo zahtjev da se prodaja ulaznica za tribinu jug (gdje će biti smješteni navijači Hajduka) omogući i u Splitu.

Na ovaj način želimo omogućiti svim zainteresiranim navijačima HNK Hajduk da na vrijeme kupe ulaznicu za ovu utakmicu 34. kola MAXtv Prve lige, a sve u cilju izbjegavanja gužvi koje bi mogle nastati pred ulazom na stadion Maksimir, ako svi navijači Hajduka u isto vrijeme krenu kupovati ulaznice na blagajnama stadiona Maksimir (ispod južne tribine), s obzirom na to da sve navijače Hajduka, PU Zagrebačka organiziranim prijevozom u isto vrijeme dovodi pred stadion. 

Prema neslužbenim najava iz redova navijača, može se očekivati dolazak do 1000 navijača Hajduka na ovu utakmicu pa smatramo da je fizički nemoguće da svi kupe personalizirane ulaznice za ovu utakmicu na vrijeme. Iz tog razloga, predlažemo da se našim navijačima omogući kupnja ulaznica za ovu utakmicu i u Splitu. Mislimo da Vam ovo ne bi bio problem, jer ste već ranije i drugim nogometnim klubovima izlazili u susret i omogućili im ovo isto."

>>Dinamo poslao Hajduku upute za navijače koji dolaze na derbi

Komentara 15

ZE
zeljkoh99
15:37 12.05.2015.

Pa može se kupiti preko intetneta.Ne vidom problem.

ZV
zdravko.vugrinec
17:16 12.05.2015.

A kaj budete igrali?? ja sam mislio da je je presidente naredio da se ne igra ako se slučajno uvrijedi huligančiće!! hhahaahha maminjo car,Dinamo prvak slijedećih 400 godina!!! hahahahahahah

ZD
zdepar
16:20 12.05.2015.

obzirom da je brbić opstruirao zabranu obavljanja dužnosti naređenu od strane krovne nogometne organizacije, obzirom da je glavni krivac za neodigravanje zadnjeg derbija u Zagrebu, teško bi se našao inteligentan čovjek (osim na poljudu) koji bi mu vjerovao, prozirno jeje da se u hajduku neće, pri prodaji ulaznica , pridržavati standarda personalizacije, čime perfidno žele, kao i zadnji puta iscenirati ili ostvariti nerede kako bi se osporio dinamov uspjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije