Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SpoRTSKE IGRE MLADIH

Mariju se ispunila želja: Upoznao je Stanića, igrača po kojem je dobio ime

\'a\'
Sportske igre mladih
27.08.2011.
u 18:20

Mario Orlić (13) sigurno neće do kraja života zaboraviti završnicu Međunarodnog tjedna radosti i druženja u organizaciji INA Sportskih igara mladih.

Mladi Oršić upoznao je Marija Stanića, bivšeg hrvatskog reprezentativca po kojem je i dobio ime. 
Mariov otac Nikša, kao i ostali veliki ljubitelji nogometa još se sjeća 1998. godine i Svjetskog prvenstva.

- Rekao sam da će mi se sin zvati po igraču koji prvi zabije gol na Svjetskom prvenstvu. I onda je došla prva utakmica s Jamajkom i 27. minuta u kojoj je Stanić zabio gol. Kad se sin rodio bilo je neupitno kako će se zvati, zato mi je posebno drago što ga danas upoznao - ispričao nam je Mariov otac Nikša.

Stanić je najuspješnijima uručio medalje. Na nogometnom terenu u najmlađoj kategoriji, 2000. i mlađi sastali su se dvije momčadi iz Hrvatske „Pletionica Ivković" i „Međimurski mali dečki". Rame uz rame s dečkima iz Pletionice Ivković, igra i 11-godišnja Lucija Mudrinić koja, kako kaže, trenira nogomet već pet godina.

- Volim podjednako igrati i s dečkima i s curama. Važno je samo da igram - kazala je Lucija koja je u 3:1 pobjedi Pletionice Ivković čak postigla pogodak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije