Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Pušnik: Vodim igrače na pivo, sutra ćemo misliti na Oleksandriju!

Split - Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
01.08.2016.
u 09:11

- Veselim se pobjedi, bilo je teško, Split je bio dobar u obrani, kolega Lokica ih je dobro posložio. Čestitam igračima koji su vjerovali u sebe i u pobjedu. Upute na poluvremenu su bile da igramo do posljednjeg sudačkog zvižduka. Nastavljamo dobar start u prvenstvo, ja večeras vodim igrače na pivo, a od sutra kreće regeneracija, i priprema za uzvrat s Oleksandrijom - kazao je presretni Marijan Pušnik,

I u puno sretnijim vremenima Hajduk je za 'crvene' iz Parka mladeži bio protivnik pred kojim su 'punili gaće' kako se slikovito znao i volio izraziti Zoran Vulić. A sretnija vremena odavno već ne 'stanuju' na Parku mladeži, piše Goal.

U zadnjih šest mjeseci zbog financijskih razloga napustilo ih je dvadesetak igrača, 11 utakmica nisu postigli gol, a 12 nisu pobijedili. I pitanje je kad će ta crna serija stati.

S druge strane, Pušnikov Hajduk opet je do pobjede došao i spretno i sretno, ali posve zasluženo. I opet u sudačkoj nadoknadi, i opet je zabio Hajdukov džoker Franck Ohandza.

- Veselim se pobjedi, bilo je teško, Split je bio dobar u obrani, kolega Lokica ih je dobro posložio. Čestitam igračima koji su vjerovali u sebe i u pobjedu. Upute na poluvremenu su bile da igramo do posljednjeg sudačkog zvižduka. Nastavljamo dobar start u prvenstvo, ja večeras vodim igrače na pivo, a od sutra kreće regeneracija, i priprema za uzvrat s Oleksandrijom - kazao je presretni Marijan Pušnik, te dodao kako se pobjedi ne gleda u zube, ali i da očekuje puno bolji Hajduk.

- Danas smo na Nadzornom odboru razgovarali pet sati, treba nam zadnji vezni, desni bočni i krilo, tu smo najtanji.

Vjekoslav Lokica bio je deprimiran.

- Izgubili smo nezasluženo, imali smo par situacija gdje smo mogli zabiti, Bagarić, Pešić, Vidović, Jukić... Nažalost, ponovno nismo zabili i naša se agonija nastavlja. Hajduk je veliki protivnik, veliki klub, koji ne ostavlja puno prostora i prilika, ako ih ne iskoristiš, onda... Očito smo se negdje nekome ili nečemu zamjerili, moramo nastaviti uporno raditi...

>> Izjave igrača pročitajte ovdje

Komentara 6

VO
volimsvoje
11:41 01.08.2016.

Ovaj Pušnik je neka seljačina! Kopira Čačića sa EURA kad je obećao voditi igrače na pivo nakon pobjede nad Češkom. To je postalo otrcano i gkupo. Jednom da , ali on nakon svake pobjede vodi na pivo! Alkohol i sportaši?! Čini mi se da se ulizuje igračima jer je i sam izjavio ds igrači pričaju po gradu da previše treniraju. Najprije im je prijetio sad ih časti! Neki čudan lik! Kad nemaju stručnosti treneri često pribjegavaju " trikovima" ( Ćiro), ali sve je to kratkog daha.....

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:53 02.08.2016.

Nemreš vjerovati šta europske trenerske klase poput Matjaža Keka i Marijana Pušnika uspjevaju napraviti od prosječnih balkanskih klubova kao što su HNK Rijeka i HNK Hajduk. Da našu modru svetinju Dinamo trenira neki klasni europski trener poput Bojana Prašnikarja nebi to više bila europska kanta za napucavanje i poligon za transfersku zaradu gazde, duše isrca kluba gospodina Zdravka nego ozbiljna ekipa koji se ne bi sramotila u Ligi Prvaka.

VO
vorda0401
09:22 02.08.2016.

Ovaj Pušnik je najobičniji cirkusant i ja mu dajem još max. dva mjeseca u Hajduku. Nakon Oleksandrije ispadaju iz EL,gube od Dinama,idu na Rijeku pa u međuvremenu neplaniran kiks u prvenstvu i onda počinje hajka na Pušnika i upravu.Ulica ondaa uzima stvar u ruke i to je to za ovu sezonu.Još ga jedino Ohanza drži na životu ali pitanje je koliko će bit zdrav jer je poznato da je to ljetni igrač koji poslije Vele Gospe ode na bolovanje do drugog ljeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije