Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađe u tenisu

Marija Šarapova brutalno odgovorila Rafaelu Nadalu!

Maria Šarapova
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
13.03.2016.
u 12:04

- Teško je zamisliti da je moguće da se takvo nešto dogodi, ali greške se događaju. Želim vjerovati da nije htjela to napraviti, da je pogriješila, rekao je Nadal

Pad Marije Šarapove na dopinškom testu uzburkalo je teniske vode i došlo je do mnogobrojnih rasprava u kojima međusobnog optuživanja nije nedostajalo. Posljednji koji su se 'zakačili' su sama Šarapova i Rafael Nadal.

Sve je počelo Nadalovim komentarom slučaja.

- Teško je zamisliti da je moguće da se takvo nešto dogodi, ali greške se događaju. Želim vjerovati da nije htjela to napraviti, da je pogriješila. No, riječ je o nemaru i ona zbog toga mora platiti.

Tada se javila bivša francuska ministrica sporta Roseylne Bachelot i šokirala svijet.

- Rafael Nadal je 2013. godine imao "čuvenu ozljedu" zbog koje nije igrao sedam mjeseci, a mi znamo da je zapravo bio pozitivan na doping, rekla je Bachelot, na što je skočio Nadal i sve demantirao.

No, španjolskom tenisaču brutalno je odgovorila i Šarapova putem Facebooka. Iako nije navela kome je to upućeno, jasno je da je aludirala upravo na Nadala.

"Ponosna sam na svaki meč koji sam odigrala. Uvijek sam bila iskrena, nikad se nisam krila. Nisam se ni pretvarala da sam ozlijeđena samo da bih prikrila istinu o rezultatima dopinškog testa, napisala je između ostalog Šarapova.

>>Meldonij koji je koristila Šarapova napravljen za sovjetske specijalce

>>Ovo sa Šarapovom je užasno za svijet sporta, ali meni se ne može dogoditi

Komentara 39

Avatar DŠ.....
DŠ.....
12:28 13.03.2016.

Opasne su optužbe da netko ozljedama prikriva rezultat dopinškoga teksta. To bi značilo da su ATP i ITF neke tenisače kažnjavali, a nekima dopuštali da se nekažnjeno provuku. A to je daleko veća pogrješka od samoga dopinga!

HA
hajduk1966
12:38 13.03.2016.

U pravu je

Avatar CHOW
CHOW
13:09 13.03.2016.

Hoće li onda Nadalu oduzeti titule ? Od kada je "čist" najčešće ispadne već u prvom kolu turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije