Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVLJENI SUDAC
Povratak na članak

'Zaustavite ludilo s tim snimkama! Marić? Svi znamo kakav je bio sudac, ovo mu nije trebalo'

Suci su 'država' za sebe, moraju biti čisti, ne smiju se ogriješiti o jedno slovo, a kamoli o jedan zvižduk. Oni su javne osobe, gledaju ih milijuni u TV prijenosima', kaže Branko Stipković

Komentari 9

JO
JovanC
00:07 02.03.2024.

Trebao mu je sdp dati povjerenje jel tako? Ili skj.

VL
KO
KondorGoc
04:11 02.03.2024.

Ma da je ne znam kako pokvaren zar treba tako kukavički prijetiti njemu i obitelji? To može samo banda i bagra gora od onoga koga prozivaju.

VL
AN
AnimaTor
07:39 02.03.2024.

Hajdučija na dijelu. Uzalud ste krečili "bili".Ništa od vašeg prvog mjesta u HNL.

VL
GO
Gof33
07:13 02.03.2024.

Vrlo učinkovito i tipično suđenje u HR od stoljeća sedmog. Preko Franje Tahija zatim onih na Blajburgu, pa do današanjih stručnjaka što nogometnih što kancelarijskih, Rene Sinovčića, Krečaka, sinkopirane šibenske sudkinje Šupe, sudaca po Osjeku, Zlataru pa do Marićevske ekipe. Pokazujemo talent zar ne.

VL
KU
Kujttim
22:29 01.03.2024.

Na isti način na koji je Ivan Turudić izabran za glavnog državnog odvjetnika, na taj način je i Bruno Marić je postao šef sudačke organizacije. Dakle, dobio je povjerenje HDZ-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.