Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI TRENER U HERTHI

Marić: Joe, ne idi u Dinamo, bit ćeš kriv za neuspjeh

\'BiH, 19.06 2009. ENVER MARIC Photos:Stojan Lasic\'
Arhiva VL
15.05.2011.
u 10:30

- Vaha i Mamić mnogo su mogli napraviti zajedno. Obojica su eksplozivni i šteta što je onako završilo. Vaha je puno napravio s plavima.

Legenda mostarskog Veleža, veliki vratar Enver Marić, kratko je boravio u rodnom gradu. Zatekli smo ga dok je na TV-u gledao bosanskohercegovački derbi Željezničara i Zrinjskog (3:1). Komentirao je i mogući dolazak Joea Šimunića u Dinamo.

– Šimunić bi bio pravo pojačanje za Dinamo. On je profesor nogometa, tehnički je savršen i bit će pravo pojačanje ako dođe – smatra Marić, no uz nezaobilazni 'ali'.

– Ako se čujemo, savjetovat ću mu da ne dolazi. Nije mu to pametno. Pogledajte sve te igrače koji su se vraćali u Dinamo, Bišćan, Robert Kovač, Šimić, na kraju su još i bili krivi za sve neuspjehe iako su došli pomoći bivšem klubu. Tako ću i Šimuniću reći ako se čujemo.

Opširnije pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista...

Komentara 14

Avatar Pivica
Pivica
10:49 15.05.2011.

Kako Enver brani Vahu ! Logično!

MI
mirUsvijetu
10:50 15.05.2011.

Blago nama kad su svi ti igrači došli s jednim jedinim ciljem, a to je pomoći klubu. I zato su tražili i imali preko pola milijuna eura plaće, što ne bi dobili baš nigdje? Tko je to njima drugi, prije njihovog dolaska u DInamo, nudio angažman, pa da su oni odlučili radije pomoći Dinamu, nego otići u taj klub? I bi li ti isti igrači došli u DInamo da nisu dobili toliku plaću? Dakle, dva glavna faktora su se morala ispuniti, da ih nitko bolji ne traži, i da Dinamo da ogromnu količinu novaca, i gle čuda, tek tada su izjavili, oduvijek sam htio pomoći HNL-u i klubu, činim to iz ljubavi Kovač je došao pomoći jer je odlučio prestati igrati, pa se predomislio jer tko bi lud odbio par milijuna kuna, svi bi odgodili mirovinu za tako nešto. Naravno da ne treba igrati besplatno, nitko to ne očekuje, ali kad se upitaš je li njihovoj odluci da dođu u DInamo više presudio novac ili njihova ljubav prema DInamu, i bi li došli da je plaća bila duplo manja (a to bi i dalje bili ogromni novci), odgovor valjda nije teško dati. Jedino je Šimić tu bio pravi gospodin, vidio je nakon dva mjeseca da ne može, i sam odustao, iako je i on mogao tako samo uzimati novce.

RA
Ragusa
13:40 16.05.2011.

A po čemu bi to bilo drugačije u stranim klubovima, kao oni su gospoda. Zato je ovaj \"gospodin\" iz međunarodnog monet.fonda silovao sobaricu???!!! S Mamićem barem znate na čemu ste, pa ipak dolaze?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije