Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI REFLEKSI

Ne tako brzo! Reus krenuo slaviti pogodak, a onda se okrenuo i primio za glavu

Marco Reus
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
05.04.2015.
u 15:40

Pripremio se izvesti slobodni udarac s 25 metara u 88. minuti kod vodstva Bayerna, odlično je prebacio živi zid, lopta se naglo spustila prema dolje...

Bayern je na gostovanju u Dortmundu došao do vrijednih 1:0 i tri boda protiv uvijek za njih neugodne Borussije, a zanimljivo je da su domaći imali svega jedan udarac u okvir unatoč brojnim prilikama, a i taj jedan jedini Manuel Neuer obranio je na nevjerojatan način i ostavio sve na stadionu u čudu.

Marco Reus pripremio se izvesti slobodni udarac s 25 metara u 88. minuti kod vodstva Bayerna, odlično je prebacio živi zid, lopta se naglo spustila prema dolje i izgledalo je kao da će završiti u mreži jer način na koji se "sjurila" prema golu Bavaraca bio je takav da bi prevario veliku većinu vratara.

No ne i ponajboljeg od njih, Manuela Neuera! Njemački broj jedan refleksnim pokretom ruke zapravo je preklopio loptu koja se već našla na liniji gola i ostavio zapanjene sve koji su se okupili na utakmici, ali i sve na terenu. Reus je već krenuo slaviti pogodak, raširio je ruke, navijači su također počeli s pjesmom, suigrači su letjeli svom junaku u zagrljaj, a onda...

Okrenuli su se i vidjeli da Neuer drži loptu u rukama, da pogotka nema i da će sva tri boda ipak pripasti aktulnom prvaku i uvjerljivo najboljoj momčadi Bundeslige. A bili su tako blizu, jako blizu da daju bar malo radosti navijačima u ovoj katastrofalnoj sezoni, čiji kraj svi jedva čekaju i koju će apsolutno svi brzo željeti zaboraviti. Samo, treba se nadati da će u Dortmundu nešto i naučiti od debakla koji su doživjeli posljednjih osam mjeseci.

>> Bayern golom Lewandowskog srušio Borussiju

Komentara 2

SV
sven222
16:30 05.04.2015.

pa koju si ti tekmu gledao...nevjerovatno da novinar ovo može napisati... Reus je već krenuo slaviti pogodak, raširio je ruke, navijači su također počeli s pjesmom, suigrači su letjeli svom junaku u zagrljaj, a onda.. straaaaaašno....nije slavio već se hvata za glavu što nije lopta ušla u gol....koje novinarstvo i još se čude što im ljudi nevjeruju...ovakvo pisanje nema veze sa stvarnosti ili misli da smo mi iza željezne zavjese pa nemamo podataka...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:09 05.04.2015.

ma nemojte nas bar na uskrs s tom igrom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije