Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA HRVATA NA TERENU

Pogledajte kako je Brozović sjajno zabio Napoliju

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
16.04.2016.
u 21:50

Ivan Perišić i Marcelo Brozović su u početnom sastavu domaće momčadi. Za Napoli od prve minute igre Ivan Strinić.

Inter s 2:0 slavio protiv Napolija u susretu  33. kola talijanskog prvenstva, a drugi gol postigao je Marcelo Brozović.

Icardi je u 44. minuti lijepo proigrao hrvatskog veznjaka koji je u maniri rasnog strijelca mirno pričekao da vratar padne na pod, a onda ga prebacio. Prvi pogodak postigao je Icardi u četvrtoj minuti.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odradili su svih 90 minuta za domaćina. Za Napoli od prve minute igre Ivan Strinić i igru napustio na početku drugog dijela.

Alen Halilović igrao je od 46. minute u remiju Sporting Gijona kod Las Palmasa 1:1. Lokomotiv i CSKA su u moskovskom derbiju u 24. kolu ruskog prvenstva odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 22. minuti kada je nakon kornera nogom sa šest, sedam metara loptu u mrežu pospremio Ćorluka. CSKA je ostao vodeći s 47 bodova.

Bayern grabi prema naslovu

Bayern je nastavio pobjednički niz u Bundesligi. Nakon plasmana u polufinale Lige prvaka i naslov prvaka Njemačke sve je bliži nakon 3:0 pobjede u Münchenu protiv Schalkea

City razbio Chelsea

Osokoljeni plasmanom u polufinale Lige prvaka, nogometaši Manchester Cityja u 34. kolu Premier lige razmontirali su na Stamford Bridgeu Chelsea 3:0. Junak građana bio je Sergio Agüero koji je kompletirao hat-trick. Argentinac je prvi gol zabio u 33. minuti kada je preciznim udarcem s ruba šesnaesterca završio kontru gostiju.

>> Real bez Modrića i Kovačića zabio pet golova Getafeu

Komentara 2

DU
Deleted user
22:10 16.04.2016.

Striniću i tebi je Mamić platio. uf,uf.

DU
Deleted user
21:56 16.04.2016.

Broz nije te mogao ni Strinić zaustaviti......bravo majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije