Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRIŽEN?

Brozović je svojim ponašanjem razbjesnio Inter! Više neće igrati, a na zimu će ga prodati?

marcelo brozović
Foto: Facebook
1/6
20.09.2016.
u 11:20

Naravno, sada je 'zicer' da će Broz otići iz Intera, ali veliki je problem što je prijelazni rok tek završio i idući je u siječnju. A dotad?

Situacija u kojoj se na početku sezone našao Marcelo Brozović je alarmantna! Naime, ne samo da nije bio u kadru za Juventus, nego neće biti ni za Empoli sutra. Mnogo je razloga, prenose talijanski mediji izvore bliske klubu: prije svega Marcelovo ponašanje prema čelnicima kluba. Naljutilo ih je što je Brozović bio otvoren za odlazak u mrskog rivala Juventus kad se pojavila ta opcija. A još mu pamte i 'grijeh' što je potpisao za agenciju Doyen Sports, bez da se barem savjetovao s klubom, piše Goal.

Naravno, sada je 'zicer' da će Broz otići iz Intera, ali veliki je problem što je prijelazni rok tek završio i idući je u siječnju. A dotad? Hoće li Brozović pokazati malo veću volju da ugodi šefovima? Hoće li ga Inter držati 'ne ledu', izvan momčadi do kraja polusezone? Iako su svi svjesni da bi mu u tom slučaju i cijena drastično pala.

Kako sada stvari stoje, Brozović je izvan momčadi, a ispaštaju svi: i igrač koji ne igra, a ne može nikamo, i klub koji plaća i drži nezadovoljnog igrača, a i reprezentacija.

>> Detalje o Brozoviću i njegovu statistiku u Interu pogledajte ovdje

>> Zanetti otkrio zašto je Inter suspendirao Brozovića

Komentara 1

LU
lunar777
12:15 20.09.2016.

Siroti Brozović nije baš nikad bio previše pametan, a i kocka ga jede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije