Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆA POMUTNJA

Dani Alves 'poludio' jer ga Marca 'prodaje' u PSG: Dosadilo mi je slušati ta sra..

'Barcelona\'s Brazilian defender Dani Alves (up) vies for the ball with Real Madrid\'s midfielder Xabi Alonso during the first leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid against Barcelona
Foto: 'DANI POZO'
12.03.2015.
u 20:35

Alves je "slučajno" zaboravio spomenuti kako je tri slobodna dana proveo u Parizu, na pregovorima s čelnicima PSG-a...

Paris Saint Germain prošao je nakon drame protiv Chelseaja u četvrtfinale Lige prvaka i odmah dan poslije toga Marca je objavila da im na ljeto dolazi Barcelonin Dani Alves (32) potpuno besplatno! Brazilcu se takve vijesti nisu svidjele.

- Dosadilo mi je slušati sva ta sra..a o mojoj budućnosti. Ne vjerujte što Marca piše, njihova nagađanja nemaju veze sa stvarnošću. Volim Barcelonu, volim ovaj klub... Ako jednog dana odlučim otići, sam ću to objaviti, ne trebaju mi "odvjetnici" ni Marca da to otkriju - rekao je Alves.

Ali, Alves je "slučajno" zaboravio spomenuti kako je tri slobodna dana proveo u Parizu, na pregovorima s čelnicima PSG-a...

>> Dani Alves suigračima iz reprezentacije otkrio gdje nastavlja karijeru!?

Komentara 1

ŠI
šimun
15:46 13.03.2015.

ti znaš Vanja da je Alvez bija u Parizu, jesi li ga vidija tamo u kafiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije