Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJIO

Marca: Real na ljeto raskida s Mourinhom?

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho looks from the bench before his Spanish first division soccer match against Hercules at Santiago Bernabeu stadium in Madrid March 12, 2011.  REUTERS/Sergio Perez
Reuters
04.05.2011.
u 14:13

Kao najizgledniji kandidat za Mourinhova nasljednika spominje se Bielsa.

Uprava Real Madrida ozbiljno razmišlja o raskidu suradnje s Joseom Mourinhom, prenosi španjolska Marca. Portugalac bi se navodno vratio u Englesku ili Italiju čim završi sezona, ali briga nemaju jer su navodno već našli nasljednika.

Klupu kraljevskog kluba, najizglednije, preuzet će bivši izbornik Argentine i Čilea Marcelo Bielsa koji ima odlične privatne odnose s direktorom kluba Valdanom, za razliku od Portugalca...

Bielsa je klupu Čilea napustio u veljači, povezivalo ga se s nekoliko klubova, a najozbiljnije sa Sevillom.

Informacija kako u Madridu traže promjenu ne treba čuditi. S preskupom momčadi koju ima pod sobom, punom zvijezda i fantazista, malo je napravio u svojoj prvoj sezoni. Siguran trofej samo je Kup, domaća je titula pod upitnikom, a od imperativa - Lige prvaka, oprostio se u polufinalu. Uza sve to, igra nije blistava, a trenerovo ponašanje i nije baš za pohvalu.
Mourinho je, kako prenose Španjolci, utakmicu protiv Barcelone gledao iz hotelske sobe, nakon nje nije davao službene izjave, no ne bi on bio Special One da bar nečim nije izazvao pozornost. U zračnoj luci u Barceloni prilikom odlaska uputio je zanimljivu gestu koju su svi protumačili kao aludiranje u stilu ''Okrali su nas!''.

Isto je napravio i Cristiano Ronaldo.

Komentara 12

DR
dragogera
14:58 04.05.2011.

..... mourinho je jutros u svojoj sobi grohotom se nasmijao citavsi novine,dok su u pozadini odzvanjale rijeci skladbe njegovog omiljenog bendaTBF-\"najbolji sam ja to se zna,zna se znase da najbolji sam ja,ti nisi naj,i tomoras znat i zato nemoj zahebavat i nemoj s.ra.t...\"

OB
-obrisani-
15:06 04.05.2011.

Mourinho od vilonista pravi rudare. Sjecam ga se jos iz Chelsea kad je od Chelsea napravio \"matadora\" koji je 80 minuta iscrpljivao protivnike i na kraju u zadnjih 10 minuta ubijao umornu zivotinju jednim udarcem sa 1:0. Ovo sto radi u Realu je dosadno i tvrdo. Pa ne kupuje covjek najbolje igrace na svijetu (Ronaldo, Kaka) da igraju bunker ispred svojih 16 metara. To je kukavicki.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:06 04.05.2011.

22:37h jebb....daj nam radije reci koji je to trener (i koja momčad) protiv Barce igrala otvoreno, nadigravala se, prodala im presing po cijelom terenu...itd !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije