Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA ŠTO ŽELI

Marca: Ponude stižu, ali Luku Modrića ne zanimaju ni saudijski ni američki milijuni

Liverpool v Real Madrid - UEFA Champions League - Final - Stade de France
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/2
01.01.2023.
u 19:17

Modrićev aktualni ugovor istječe na ljeto, novi još nije potpisan, no kako je nedavno izjavio, ne zamara se tom pričom. Uvjeren je da će se lako i brzo dogovoriti s klubom, kao i prošle godine. Ostanak u Realu, ističe Marca, Modrićev je prioritet.

Milijarderi iz Saudijske Arabije ne planiraju se zaustaviti samo na dovođenju Cristiana Ronalda. Prema pisanju Marce, čelnici Al-Nassra žele u svoje redove dovesti stopera PSG-a Sergija Ramosa i kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića!

“Proteklih dana predsjednik i čelnici kluba (op.a. Al Nassr) provjeravaju mogućnost širenja liste zvijezda u bližoj ili daljoj budućnosti. Mislimo na Sergija Ramosa, no posljednji koji se izgleda pojavljuje na listi želja jest Luka Modrić”, prenosi španjolska Marca.

Soccer Football - Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid - Celtic Park, Glasgow, Scotland, Britain - September 6, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates scoring their second goal with Federico Valverde REUTERS/Russell Cheyne Photo: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS

Naveli su i kako Saudijci planiraju dovesti Ramosa u ljeto 2023. godine, a Modrića u 2024. godini.

Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije prema svemu sudeći nije zainteresiran za arapske milijune. Ili američke, jer Marca navodi kako je Modrić i na meti nekih klubova iz MLS-a.

“Luka želi nastaviti igrati u Madridu barem još jednu sezonu. Zato odbija višemilijunske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a. Njegov nogomet nema rok trajanja”, piše Marca.

Real Madrid's Luka Modric celebrates the victory in La Liga Championship. April 30,2022. (Foto: nordphoto GmbH / Alterphoto /Alberto Simon) *** Local Caption *** Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos

Modrićev aktualni ugovor istječe na ljeto, novi još nije potpisan, no kako je nedavno izjavio, ne zamara se tom pričom. Uvjeren je da će se lako i brzo dogovoriti s klubom, kao i prošle godine. Ostanak u Realu, ističe Marca, Modrićev je prioritet.

Komentara 1

Avatar mustafa2
mustafa2
19:55 01.01.2023.

ako misli igrati na evropskom prvenstvu onda svakako treba ostati u realu a u suprotnom nebi bilo lose da na kraju karijere pokupi vrhnje koliko moze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije