Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bastian VRIJEĐAO GAUČOSE

Maradona: Schweini, da nisi nervozan?!

Maradona
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
01.07.2010.
u 14:41

Veznjak Elfa gadno je uvrijedio Maradonu i Gaučose, no "mali zeleni" uzvratio mu je pitanjem. Psihološke igrice uoči četvrtfinala su počele.

Njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger uoči četvrfinala SP-a s Argentinom upozorio je kako njegova momčad ne smije nasjesti na provokacije Gaučosa. Sasuo je na njih podosta nesportskih poruka i započeo verbalno "zagrijavanje" za susret.

- Utakmica počne i prije nego što oni zaigraju na terenu. Vidite kako gestikuliraju sucima i pokušavaju utjecati na njih. To nije dio igre nego nedostatak poštovanja. Takvo ponašanje odaje njihov karakter i mentalitet - rekao je veznjak Elfa i nastavio:

- Nadam se da će sudac shvatiti tko koga provocira. Vidjeli smo kakvi su bili u susretu s Meksikom - zaključio je Schweinsteiger s vrlo ozbiljnim optužbama.

Argentinski izbornik nije mu ostao dužan.

- Nemamo vremena razmišljati o njegovim izjavama. Moji dečki razmišljaju samo o utakmicama, ništa drugo ih ne zanima. Igrat ćemo napadački, možda su zato živčani - kazao je Maradona na službenoj novinskoj konferenciji i okrenuo se licem direktno u kameru:

- Što je Schweinsteigeru? Da nisi nervozan? - upitao je pokušavajući odglumiti njemački naglasak.

Utakmica je u subotu, ostalo je još vremena za revanš iz kampa Mannschafta.

Komentara 6

SN
snopy
15:06 01.07.2010.

e moj Schweinsteiger,,, kakve su to izjave,,,,sjeti se samo kak si ti fer sportas prije nego je pal gol protiv srbije ,,kak si pogazil onog srbina odostraga,,,a da ne govorimo o tome kaj je bilo na zadnjem svijetskom pr. uu utakmici protiv Hr. sve u svemu niste nis bolji od argentinca,, samo vidite svoju pravdu,,,

SA
SI aka SI
15:11 01.07.2010.

schweinsteiger prije nego što krene pričati o sucima, mra imati na umu da sudac nije priznao čisti gol Englezima koji je mogao utjecati na rezultat, umjesto toga oni su preko toga prešli kao da je to bila neka potpuno nezazlena i benigna greška, pritom jedino prokomentiravši da je to osveta za 1966

GA
garincha
16:38 01.07.2010.

Nista novoga,reklo bi se-uobicajeno psiholosko zagrijavanje pred ovakve meceve.Ipak,mislim da je Schweinstaiger ovog puta u pravu!Doista Argentinci,na celu sa svojim izbornikom,ubise se od gestikuliranja i na svaki nacin nastoje utjecati na sudacke odluke(po ovom pitanju za nijansu su slabiji od Amera).Vidjet cete,to ce posebno doci do izrazaja u ovom mecu.I ja mislim da je u pitanju nedostatak postovanja,a u Maradoninom slucaju i nedostatak elementarne kulture(jede jabuku na pressici).Doista,covjek koji se godinama ponosio jednom od najvecih prevara na nogometnim terenima,ne bi trebao nikom popovati o moralu i vitestvu na sportskim terenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije