Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška 'vampiru'

Maradona i Fred stali uz Suareza: Luisito, mi smo s tobom!

Diego Maradona
Foto: Screenshot
27.06.2014.
u 12:22

– Nedvojbeno je da je napravio pogrešku, ali i on je ljudsko biće, a igrači su na terenu jako nervozni i pod pritiskom, pa se svatko bori za prostor

Nakon što je Fifa suspendirala Luisa Suareza na četiri mjeseca zbog toga što je ugrizao protivnika, iz cijelog svijeta stižu reakcije. Velika većina podržava drastičnu kaznu, čak smatraju da je trebala biti i veća. No, ima i onih koji mu pružaju podršku, a jedan od njih je i legendarni Argentinac Diego Armando Maradona.

– Čemu kazna? Je li ubio nekoga? Ovo je nogomet, tu su prisutne emocije. Zašto ga jednostavno ne pošalju u Guantanamo? – pitao se Maradona.

Veliki Diego gostujući u jednoj televizijskoj emisiji pojavio se u majici s natpisom ''Luisito, estamos con vos'', uz prijevodu ''Luisito, mi smo s tobom''.

A podršku Urugvajcu pružio je i napadač Brazila Fred.

– Nedvojbeno je da je napravio pogrešku, ali i on je ljudsko biće, a igrači su na terenu jako nervozni i pod pritiskom, pa se svatko bori za prostor. Ako se mene pita, smatram da je kazna prerigorozna.

>>Urugvajci ljutiti zbog kazne, najavljuju odstupanje sa SP-a!

>>Drastična kazna Fife: 'Vampiru' Suarezu 4 mjeseca suspenzije!

Komentara 21

MF
mate fijasko
14:59 27.06.2014.

FIFA, UEFA i nacionalne nogometne organizacije su licemjeri. Suarez ce pauzirat 4 mjeseca zato što je ugrizo Chielinia i pritom ga uopće nije ozlijedio (ili minimalno) a onaj Taylor što je poslo Eduarda na ortopediju na 2 godine nije uopće kažnjen. Nema to smisla......

TR
traflu
17:05 27.06.2014.

Kaže da nikoga nije ubio.Jel Šimunić nekogs ubio...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:12 27.06.2014.

Sigurno da nije primjereno ugristi bilo koga, ali je zato muški nekome uvaliti đon i kako kaže mate poslati ga na ortopediju na barem 2 godine, uz žuti, eventualno crveni karton i utakmicu-dvije neigranja, Kakva su to mjerila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije