Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽJA RUKA

Maradona: Hoću da Messi zabija, asistira... hoću od njega sve

10.02.2009.
u 12:58

Diego Maradona priprema nogometaše Argentine za prijateljski dvoboj s Francuzima u Marseillu u srijedu. Novinarima je objasnio kakva očekivanja ima od svojega najboljeg igrača.

- Od Messija tražim da zabija, asistira, odlučuje utakmice, razigrava momčad... Hoću od njega sve! - rekao je izbornik nastavivši:

- Mislim da je njegova najbolja pozicija na desnom boku/krilu, gdje traži loptu i onda se prema golu kreće dijagonalno. Mislim da se tako osjeća najugodnije. Uostalom, sve je jasno iz Barcelone. Ako tako dobro igra za svoj klub igrajući na istom mjestu, onda bih ja bio baš majmun da mu izmišljam neku drugu poziciju.

Maradona je također priznao što traži od Messijevih suigrača:

- Govorim im: 'Gledajte da mu date loptu kad god se otkrije i onda ga pustite neka igra!.

O utakmici protiv Francuske Maradona kaže:

- Ne govorim igračima o ovoj utakmici kao o prijateljskoj. Radi se o pravom, natjecateljskom dvoboju dviju jakih momčadi. Ista bi se utakmica komotno mogla igrati u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine. Zato stalno uvjeravam igrače da je Francuska izrazito moćan sastav.

Kad su u pitanju pojedinci iz sastava Raymonda Domenecha, Maradona najviše poštuje ofenzivnu osovinu Ribery-Anelka-Henry.

- Ta su trojica u napadu prava 'čudovišta'!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije